anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot sa imi schimb optiunea la abonament?

Detector_01
Începător
Pot sa imi schimb optiunea la abonament?
13 Răspunsuri 13

Ascary
Campion certificat
Fii un pic mai precis,la ce opțiune te referi?

Laura_cio
Senior
Vrei sa îți schimbi abonamentul? Ești la final de contract? Te rugam sa ne oferi mai multe detalii.

Razvan
#StarMember
Te referi la o opțiune complementara a abonamentului? Dacă este activata fără perioada minimă contractuală, se ține o lună de facturare + prorată, dacă este pe o perioadă contractuală mai mică sau egală cu abonamentul, trebuie sa o ții activă, pentru ca să te putem ajuta, te rog frumos să vii cu precizări suplimentare. Mulțumesc frumos! O zi armonioasă 🙂

Nimcid25
Explorator
Lăsați domne sa răspundă omul :)))))

Costy
Explorator entuziast
... păi să răspundă 🙂

Ascary
Campion certificat
Îl așteptăm pe colegul nostru să revină cu completări că să-i putem răspunde...dacă știm 🙂

Romeo_
Senior certificat
Mergi intr-un Orange Shop si discuta cu un consultant de vanzari.

Vio73
#StarMember
Dacă nu e vorba de abonament, poți s-o schimbi prin apel la 300 sau dintr-un Shop.

CostinelN
Explorator
Pentru un abonament incheiat pe o perioada de 1 an se poate modifica dupa 6 luni cu un alt abonament cu o valoare cel putin egala sau mai mare decat cea a abonamentului existent. In ultimele 3 luni se poate renegocia abonamentul cu o valoare mai mica daca se doreste acest lucru.

Vio73
#StarMember
Dacă e vorba de abonament, se poate modifica în ultimele 3 luni de contract în sens descrescător ca valoare ( valoare mai mică) sau oricând cu o valoare mai ridicată sau egală.

Tina
Cunoscător certificat
Dacă vrei da îți schimbi opțiunea la abonament, o poți face foarte simplu din My Orange. Intri pe opțiuni și selectezi varianta dorita. Dacă, încă , ești in perioada contractuala, nu vei putea alege o varianta cu un cost mai mic.

Mădălin
Cunoscător certificat
Din câte știu poți singur să îți activezi din contul Orange o extraoptiune însă nu cred că poți să schimbi opțiunea singur dacă ți-ai luat un telefon la fidelitate și dacă poți sigur trebuie sa fie mai mare decât cea actuală.

DanielaH
Moderator
@Detector.01, te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!