anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot sa fac sa platesc abonamentul de pe un numar blocat?

Bogdan_22
Începător
Cum platesc o factura daca mi-e blocat nr si imi cere parola trimisa pe nr blocat?
Imi trimite codul ala pe nr de telefon dar mi-e blocat.
17 Răspunsuri 17

Miha_Z
#StarMember
Incearca sa iei legatura cu un operator Orange si sa le explici problema aparuta.

Ascary
Campion certificat
Nu prea inteleg,cum adica blocat? Cardul sau SIM-ul ?

Bogdan_22
Începător
Sim-ul este bolcat

Vio73
#StarMember
Iei legătura cu reprezentanții Orange prin canalele de legătură cunoscute ( Chat Djingo, My Orange-secțiunea Contact sau apel la 300). Succes!

Ascary
Campion certificat
Daca iti cere 3D Secure si nu poti primi codul nu prea mai ai ce sa faci decat sa-ti platesti factura in magazin. Cum ai ajuns in situatia sa-ti fie blocat SIM-ul?

teacher_
#StarMember
Salut! Poți plati, daca poți să ieși și la Orange Shop, store sau la orice bancă. Și eu am platit o factură ieri la Banca Transilvania. De asemenea, poți plăti din Mobile sau Internet Banking, la secțiunea plati utilități.

Ascary
Campion certificat
Asa si la internet banking nu-i intra parola 3D Secure? 🙂

teacher_
#StarMember
Ia legătura cu banca, la numărul de telefon de pe card, și ei o să îți actualizeze numărul de telefon, în așa fel încât să fie cel utilizat de tine. Cred că acel număr e apelabil non stop.

Jay
Campion certificat
Poti vorbi la banca să schimbi numărul de telefon pe care l-ai declarat în relația cu ei, poți face transfer bancar, dacă ai această posibilitate, sau poti plati cu numerar, posibil ca varianta cu numerar direct la Orange, să deblocheze mai repede numărul.. Eu folosesc internet banking, dar, am setat ca si parola amprenta.. Deci am nevoie doar de internet si, acasa sunt pe wi-fi..

teacher_
#StarMember
La BT internet Banking nu se cere parola pentru toate platile. Ai Internet Banking de la BT? Cel mai simplu, suni la banca, ai numărul pe card, sau mergi la orice filiala și plătești prin postasul facturel. Revin cu o informație: Se pot face plati sub 100 de lei prin Internet Banking, dar pentru a intra, îți trebuie acea parola de acces care îți este trimisa tot pe numărul de telefon. Numerele de telefon pt BT carduri sunt 0264594337 sau 0800802273, sunt numere apelabile non stop. Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Ar fi varianta phone banking, nu stiu daca banca ta are asa ceva, prin care suni la banca si un consultant va efectua plata in locul tau. Nu stiu daca la ATM se solicita acel cod 3D in momentul in care vrei sa platesti o factura sau sa reincarci un prepay.

Ascary
Campion certificat
teacher,initiatorul tocmai ce iti spunea ca numarul este blocat :))

teacher_
#StarMember
Știu, a fost unul dintre motivele pentru care am dat numerele de telefon ale băncii, și am.recomandat plata prin "poștașul facturel" ":))"

FaraUnID
Campion certificat
Alternativ poti ruga un prieten sa efectueze plata de pe cardul sau, iar tu sa-i dai cash-ul in mana respectivului.