anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar si nu stiu de ce

David_5
Începător
Vreau sa stiu va rog frumos de ce am 3 euro in fiecare 2 saptamani aproximativ.....nu stau sa vad in cat timp dar de ce am 3 euro cost suplimentar, si la fiecare luna aproximativ 9 euro.
4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Salut! Pentru generalitati, posibile motive, etc.. poti gasi info in acest link... https://comunitate.orange.ro/questions/2297728-de-unde-pot-proveni-costurile-suplimentare-pe-factura Au mai fost intrebari in comunitate despre acest subiect.. mai poti gasi informatii si in alte intrebari.. https://comunitate.orange.ro/questions/2180264-cost-suplimentar-apeluri-internationale https://comunitate.orange.ro/questions/2077916-cost-suplimentar-apeluri-roaming-redirectionate https://comunitate.orange.ro/questions/2017044-cost-suplimentar-date-mobile https://comunitate.orange.ro/questions/2231270-reclamatie-regula-consum-resurse-abonament-roaming https://comunitate.orange.ro/questions/2111271-cost-suplimentar-roaming-date-activate-vorbesti-telefon https://comunitate.orange.ro/questions/2343709-cost-suplimentar-utilizarea-telefonului-see

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, David! Bine ai venit în comunitate! Poți încerca prin apelare 415 și în sms vezi ce tip de cost suplimentar ai și poți descărca factura detaliată din My Orange, unde ai și mai multe informații despre costul suplimentar. Așteptăm să ne spui ce îți afișează în sms și pe factură.

Vio73
#StarMember
Din My Orange, intri la Consum și facturi și dai click pe detalii convorbiri. Afli imediat cum stă treaba sau descarci facturile și vezi de unde provin costurile. Sunt destule topicuri pe tema aceasta, cum s-a arătat și mai sus. Succes!

DanielaH
Moderator
@David, ai verificat factura detaliată? Ai descoprit de unde provine costul suplimentar?