anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar nejustificat pentru apel conferinta

Am făcut ieri un apel in regim conferința. Eu și încă o persoană suntem pe Orange iar cealaltă pe Telekom. Aseara am intrat pe my Orange și am descoperit că am fost suplimentar 18€ din cauza ,,min nationale pe fix". Oare de ce este acest cost suplimentar nejustificat in opinia mea?
1 Soluţie acceptată‚

Klau1979
Junior
Apelurile in conferinta, catre numere din alte retele, se taxeaza cu 0,20 euro/minut. Mentiunea asta apare in contractul meu.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

RafaHelper
Maestru
Salut @Iuliu Paltinean, Poti afla de unde vine acel cost sunând la 300 dar cel mai probabil a fost taxat apelul de tip conferința. La Orange apelurile de tip conferința cu alte numere din afara rețelei se taxează standard fara a consuma din minutele naționale. Daca tu ai efectuat apelul catre numărul de Telekom sau daca tu l-ai adaugat in conferința, acel apel a fost taxat standard si de aici costul spus de tine. Pentru mai multe detalii poti verifica si acest topic: https://comunitate.orange.ro/questions/2404899-voteaza-doresti-apelul-tip-conferinta-numere-afara-retelei-orange-gratuit

Klau1979
Junior
Apelurile in conferinta, catre numere din alte retele, se taxeaza cu 0,20 euro/minut. Mentiunea asta apare in contractul meu.

Ok, mulțumesc mult. De 3 zile m-am portat la Orange de la Vodafone și nu am știut

Razvan
Campion certificat
Redirecționarea și apelul conferință costă suplimentar la Orange.

Neaplicabil
Acum poti sa te portezi inapoi. :)) Vodafone nu are politica asta. De fapt, cred ca niciun alt operator nu o are.

Acum că am stricat 18€, m-am învățat minte și fac conferință pe WhatsApp :)))))

adrianSi
Începător
Orange si-a schimbat politica, cat si stilul de facturare, de aproximativ 2 ani incerca fel si fel de furtisaguri, tertipuri josnice, de exemplu la o conferinta mare atentie, daca ai apel simplu de 10 min si ulterior mai adaugi o persoana in apel, practic incepeti o conferinta, orange va factura cat ati avut conferinta 1min sau 10 min + cele 10 min cu apel simplu tot ca si conferinta. Tertipuri ieftine!