anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cel mai avantajos abonament pt. internet nelimitat

Apilifero
Junior
Care este cel mai avantajos abonament pt internet nelimitat?
39 Răspunsuri 39

Jay
Campion certificat
Din cate stiu eu, nu exista abonamente cu internet nelimitat.. Cele mai avantajoase abonamente, la acest moment, din punctul meu de vedere, sunt Orange Me start, abonamentele fara telefon... La abonamentul de 19€ ai 100 GB.. Poti sa-ti suplimentezi internetul, daca reincarci cartele prepay pentru prieteni, din contul tau My Orange.. https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html

FaraUnID
Campion certificat
Ca si persoana fizica cele mai avantajoase abonamente de voce sunt cele din categoria Orange Me Start (aka SIM Only), asa cum a mentionat @Jay si care sunt disponibile aici https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html#simo In speta Orange Me Start 19, abonament ce include 100 GB de internet lunar, adica trafic mai mult decat suficient pentru un utilizator casnic mediu. Trebuie retinut faptul ca ceea ce se vede pe site este oferta comerciala si poate fi negociata in functie de bonitatea clientului sau daca vii din portare. Pentru acasa, daca ai retea, poti opta pe un abonament de fibra, abonament cu trafic nelimitat din toate punctele de vedere https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-home-net-fibra/index.html sau daca ai acoperire 4G poti opta pentru Internet Fix 4G https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-home-net-4g/index.html. In cazul unui Home Net 4G, daca stii sa pui bine problema si/sau daca mai alte servicii Orange pe cont, poti obtine trafic necontorizat cu mentinerea vitezei si fara a fi taxat suplimentar.

teacher_
#StarMember
Salut. Depinde de care internet dorești, poți să ai internet fix, sau mobil. Nu exista internet nelimitat, dar poți să ai până la 100 GB pe internet fix, iar pe internet mobil, până la 60 de GB. Nu stiu care dintre ele te-ar interesa pe tine. Poate ne dai detalii despre ce buget ai și dacă vrei internet pentru telefon, tableta sau PC/laptop.

Vio73
#StarMember
Acum depinde la cel fel de internet te referi: fix sau mobil, cu voce sau fără. Internet nelimitat, dar cu reducerea vitezei după consumarea unei anumite cantități de GB au doar abonamentele Home net 4g de 16 (de 16 euro), cu 160 GB și Home net 12 (de 12 euro), care include 80 de GB. După consumarea traficului respectiv, vitezele scad la 256 kbps (download) și 128 kbps (upload). Mai poți activa ceva opțiuni suplimentare de 3 euro/lună pentru încă 20 GB în plus. Aceste abonamente au trafic nelimitat noaptea ( între orele 00 și 7.00), cu condiția să mai ai trafic de internet neconsumat. Dacă ai mai multe servicii de la Orange, prețurile la acest tip de net pot scădea considerabil. Detalii pe aici: https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-home-net-4g/ Restul abonamentelor au trafic mai puțin și fără cost control (adică după terminarea traficului, se face cost suplimentar), cu excepția abonamentelor de internet mobil, la care poți plăti o opțiune de cost control, de 1,5 euro/lună , pentru a nu intra pe cost suplimentar (ți se reduce viteza după consumul de GB incluși). Sunt 2 abonamente: unul de 9 euro, cu 10 GB și altul de 11 euro, cu 20 GB. Și aici, dacă ai mai multe abonamente de la Orange poți primi reduceri consistente la prețul abonamentelor și mai mult trafic de internet. Detalii pe aici: https://www.orange.ro/abonamente/orange-net/ Dacă dorești abonamente de voce și net, aici sunt două categorii ( cu telefon și fără). Abonamentele care au telefon inclus, au un trafic de internet mai redus, după care se intră pe cost suplimentar, iar cele fără telefon, au un trafic mai consistent, după care se intră pe cost suplimentar. De exemplu (cu telefon): Orange Me 11 (11 euro/lună)- minute și sms-uri naționale și în roaming nelimitat, 200 minute internaționale, 5GB net, dintre care 4,10 GB în roaming. https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html; Iar la abonamente fără telefon: Orange Me 8 (8 euro/lună)- nelimitat minute și sms-uri naționale, 200 minute internaționale, 38 GB net. https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html Ai mai jos atașate și poze cu cele două categorii de abonamente de voce și internet. Succes!

Miha_Z
#StarMember
Orange nu ofera internet nelimitat, deci nu putem vorbi de un abonament mai avantajos ca altul. 😞

teacher_
#StarMember
Sincer, la cei 30 de GB cât am pe luna, nici nu prea se justifica sa fie nelimitat. Am auzit pe multă lume că întreabă de internet nelimitat prin magazine, și când li se explică că nu este posibil, dau din cap a lehamite. Asta este, chiar daca nu se consuma atâta internet, oamenii tot așteaptă, cât mai mult, la preț cât mai mic.

Miha_Z
#StarMember
Eu am 10 Gb din abonament si 6Gb net vechime si mi-e mai mult decat suficient. Nici eu nu inteleg goana asta dupa internet nelimitat. Poate ca suna bine denumirea. 😉

Razvan
#StarMember
Cartela prepay e cea mai buna la Orange.

teacher_
#StarMember
@Razvan, e cu dus și întors, vechea poveste, cartela sau abonament. Sincer nici un abonament nu mi se pare de lepădat, daca vine cu un telefon bun și resurse rezonabile. Te înscrii în Orange Suporter, mai ai net in plus.... E o linie subțire de demarcare.

Razvan
#StarMember
Din prisma resurselor și mai ales a cantităților de date naționale incluse în EO, la 5 euro (plus TVA) e cea mai buna combinație de la Orange. Dacă vrei și roaming, mai era un abonament de 7-8 euro (tva inclus) și 50 Gb net.

teacher_
#StarMember
Asta e, că nu ai roaming până la 10 Euro la cartela. Dar inca puțin și ai un super abonament 🙂

Razvan
#StarMember
La cartela Telekom am roaming cu EO de 2 euro :D, viata.

Jay
Campion certificat
Si eu ma gândeam la un moment dat, daca sa trec la cartela, pentru ca sunt mai multe resurse, dar, mi s-a parut mai comod sa raman pe abonament.. acum am 9gb numai pentru vechime :D.. nu cred ca am ajuns vreodata sa consum din bonus :)). Voi vedea la următoarea prelungire daca raman pe abonament la ambele numere pe care le folosesc sau trec unul pe cartela..

Vio73
#StarMember
Părerea mea este că toate abonamentele ar trebui să includă o cantitate mai mare de internet.