anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se întâmplă cu cei carora li se mareste abonamentul impotriva vointei lor

Gafe
Junior
Excrocheria maririlor de abonamente
116 Răspunsuri 116

Ascary
Campion certificat
Charming,lovely 🙂

Vio73
#StarMember
Foarte frumos, Flo_1!

FLo1
#StarMember
Apare si pretendentu' Cand il ia cu val talentu' Ca-i "usor a scrie vorbe Cand prea multe n-ai a zice" Dar ne mai distram un pic Ca sa uitam de topic. 🙂

Ascary
Campion certificat
Asa este,mai ales ca sunt si sarbatori acum. Apoi stii cum e,ce e val ca valul trece :))

Gianni
Cunoscător certificat
Mulțumesc, Ascary, pentru urări:) Flo 1, mi-au plăcut mult versurile tale,o Duminică plăcută.

FLo1
#StarMember
Dragii mei, va multumesc Si nu-s poet, marturisesc Doar asa ca amator Simt al versurilor dor./ Un an mai bun s-aveti cu toti Bunici, parinti, copii, nepoti Cu sanatate si chiar bani Si din suflet "La multi ani!".

Vio73
#StarMember
Doamne ajută! Mulțumim de urări! La mulți ani și 2020 să ne găsească cu cât mai puține probleme, cu sănătate și bucurii!

Ascary
Campion certificat
La multi ani,la multi ani tuturor colegilor!

DanielaH
Moderator
Mulțumim pentru urări și pentru versuri. Sunt binevenite, mai ales ca ele vin cu un ton pozitiv și vesel. Vă rog totuși să încercăm să nu ne abatem prea mult de la subiect și să nu încărcăm acest topic cu comentarii irelevante. Este și așa destul de mare si greu de urmărit. Mulțumim pentru întețelegere. La mulți ani tuturor!

Alex86
Explorator
Poate rezilia contractul daca vrea fara nicio problema.

Vasilicapusi
Începător
Bună ziua ! De ce contractul de servicii fixe telekom a fost prelungit fără acordul meu la Orange?De ce mi se da adrese de emaill greșite când eu cer pentru rezilieri,încetarea serviciilor pe care eu nu le mai folosesc mai bine de un an ??

DanielaH
Moderator
@Vasilicapusis, bun venit în Comunitate! De la 1 octombrie 2021, operatorul de servicii fixe Telekom Romania Communications a devenit parte din grupul Orange și este acum Orange Romania Communications. Dacă ai un contract cu fosta companie Telekom Romania Communications și vrei să renunți la aceste servicii este necesar să depui o cerere de reziliere. Avem aici un topic cu toate modalitățile prin care poți face acest lucru - https://comunitate.orange.ro/questions/2979430-anulare-contract-orange-romania-communication-telefonie-fixa-net-tv