anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce optiune pot activa pe abonament pentru a putea suna si naviga pe internet in Israel?

RafaHelper
#StarMember
Salutare,
Daca vreau sa merg in Israel, ce variante de optiuni am la abonament pentru a putea suna si naviga pe internet astfel incat sa fie convenabil ca si cost(5-10 euro)?
4 Răspunsuri 4

Anca07
#StarMember
Din pacate, variantele disponibile pentru Israel nu sunt foarte avantajoase nici din punctul de vedere al pretului nici a ceea ce ofera : https://www.orange.ro/roaming/israel/#abonament Cred ca cel mai simplu e sa te conectezi la o retea wi-fi de acolo.

teacher_
#StarMember
Salut! Poți activa opțiunea Go World, in care primești 60 de minute sau SMS pentru 9 Euro, sau opțiunea Travel Extra Data, in care beneficiezi de 50 MB pentru 15 Euro.... Alte opțiuni nu ai. Este destul de puțin, am călători și eu în afara SEE și a fost destul de naplacut. Încearcă să stai cat mai aproape de o sursa de wi-fi și descarcă hărți off-line. Poți să instalezi aplicația Orange Travel, care îți spune cate resurse ai consumat și cât mai ai, și poți să îți setezi o limită de consum. Sau ai varianta de a încerca să iei o cartela locala pentru internet. Îți doresc călătorie plăcută!

Razvan
#StarMember
Roaming la liber, la tarife astronomice și sa răspunzi la telefon doar la nevoie. Era fain, dacă nu era restricționat apelul wifi ca și la Digi, unde este la liber și poți efectua apeluri fără costuri suplimentare.

Miha_Z
#StarMember
Daca ai beneficii de roaming incluse in abonament sau o optiune de roaming activa, tarifele se aplica dupa consumarea beneficiilor incluse in oferta ta. Poti folosi optiunea Go World la 8.93 Euro si ai 60 minute si SMS sau optiunea Travel Data Extra la 18 Euro ce contine 50 Mb trafic de internet si are 7 zile valabilitate de la activare. https://www.orange.ro/roaming/israel/#abonament