anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce ofertă de nerefuzat ați vrea din partea Orange?

Anonim
Neaplicabil
Descrieți o ofertă de nerefuzat din partea Orange, o ofertă imaginară dar care să nu o puteți refuza.
Ce anume ar trebui să primiți și să acceptați imediat această ofertă?
E un joc de imaginație.
De exemplu, mie mi-ar plăcea să primesc internet nelimitat atât în țară cât și în roaming pentru 15 euro.
19 Răspunsuri 19

FaraUnID
Campion certificat
Am beneficiat in trecut de o oferta de nerefuzat din partea departamentului de rententie, pentru achizitie de telefon, cand am repozitionat un abonament Cangur iesit din oferta comerciala si implicit din perioada contractuala cu un abonament Orange Me. Pe abonament am beneficiat de resurse (internationale si internet dublate) + 2 luni reducere 100% la plata abonamentului. Tin minte ca si consultantul de la retentie a recunoscut faptul ca am beneficiat de oferta foarte buna la achizitia de telefon.

Laura_cio
Senior
Cu mult timp in urma îmi doream programul care este acum sub denumirea Buy-Back, dar dorința s-a îndeplinit. Însă, și eu mi-as dori internet nelimitat in țara și in roaming, apeluri si sms-uri nelimitate la un preț mic, maxim 10€, pentru abonatii cu vechime in rețea.

Vio73
#StarMember
Eu aș vrea ca la 10 euro/lună să am pachetul Love pentru rural, cu internet nelimitat 4g+ ( fără limitare de viteză) și tv full ( Family HD) și cu ruterul Huawei B 525 gratis.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Sa pot da orice telefon ptr unul pe care îl vreau eu la un preț ffff bun, cu resursele din actualul abonament și în plus cu tarife f bune în tarile non UE, de ex Turcia și Serbia, toate incluse la 8 euro.

teacher_
#StarMember
Și eu am beneficiat de o oferta de nerefuzat, când mi-am luat tableta, și am primit trafic de net și o tableta la un super preț. In momentul de față, oferta de nerefuzat ar fi sa treacă opțiunile de la prepay de 6Euro la 5Euro, cele de la 7Euro la 6Euro, și tot așa. Și să dea resurse în SEE la opțiune mai mica de 10 Euro... Asta ar însemna o oferta de nerefuzat. În accepțiunea generala, probabil ar însemna telefoane mai bune, pe preturi mai mici, coroborate cu resurse mai mari. Sau măcar coborârea prețului standard de cumpărare al telefoanelor.

Anca07
#StarMember
Nu detin un abonament, in schimb ce se ofera la prepay raport cantitate pret, este extraordinar de ok:). Daca ar fi sa primesc aceleasi beneficii ca si la extraoptiunea de 6€ pe abonament, nu m-ar deranja sa fac aceasta trecere. Telefoane la reducere, perioade de gratie la incheierea unui nou abonament, adica sa fii taxat incepand cu a 2 a luna ar fi o idee de marketing.

Razvan
#StarMember
Scăderea tarifelor în roaming nonSEE și internet nelimitat în țară la 5-6 euro (tva inclus).

Miha_Z
#StarMember
Eu sunt multumita de oferta actuala ca si resurse. Dar daca este un joc al imaginatiei atunci mi-ar place sa fiu sunata si sa mi se zica ca fiind abonat fidel si "exemplar" 🙂 voi primi dublul resurselor detinute in abonament, 6 luni va fi gratuit si voi beneficia de un mobil la jumatate din pretul lui.

Jay
Campion certificat
Eu as vrea sa primesc pentru cele 2 abonamente pe care le folosesc si care, insumate, sa fie, dupa prelungire maxim 15€/luna, un telefon dual-sim generatie foarte foarte noua 😄 la un super pret, sa zicem 100€.. ca resurse, imi ajung cele pe care le am..

imch
Cunoscător certificat
Intr-o lume ideala as avea internet prin fibra (in mediu rural, da?) plus TV, plus cele 3 abonamente pe care le am la ei cu minim 10 GB pe fiecare abonament (preferabil 20 pe al meu si al sotului) la 25-30 eur. Daca nu se poate fibra, macar 4G+ nelimitat alaturi de toate celelalte :-). Si hai, mai pun 10 EUR daca e musai...

paul_pet
Junior
E foarte greu sa aduci fibra in mediul rural, pentru doar 10 clienti sa zicem. Posibil ca in viitor sa fie mai multi, dar totusi, costurile sunt foarte mari. Sunt destule sate, care nu au nici macar cablu de internet sau TV. Inca merg pe antene satelit. Cat despre totul nelimitat la 5-6-7 EUR, cam asta o sa fie trend-ul in viitor. Operatorii de telefonie mobila spre asta se indreapta. Totul nelimitat ( mai putin cu tarile non europene, sa zicem asa ). O sa incerce sa iti ofere cel mai pun pret la telefoanele mobile, sa poata sa atraga noi clienti/reinnoiri de abonamente, si cam atat. Si ceva bonusuri pe care le primesti fiind un client fidel.

imch
Cunoscător certificat
Știu ca e dificil cu fibra în rural, dar rurarul meu e foarte aproape de București și ma gândesc ca or fi șanse . De aia ziceam ca vorbesc de o lume ideala

teacher_
#StarMember
Și eu as vrea net prin fibra in mediul rural...:(

Vio73
#StarMember
Și eu mi-aș dori fibră optică în mediul rural de la Orange, dar nu știu dacă se va putea în curând. Văzând că s-au apucat prin anumite locuri din țară, trag totuși speranță!