anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce inseamna "resurse valabile exclusiv national, fara acces la serviciul roaming"?

Firefly
Cunoscător
Ce înseamnă asta?!
' resurse valabile exclusiv national, fara acces la serviciul roaming.' Nu am acces la resurse roaming nici contra cost?
1 Soluţie acceptată‚

CostinelN
Explorator
La un abonament cu resurse nationale ( fara roaming) in momentul cand iesi din tara nu mai ai semnal. Nu ai optiune de activare roaming .

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Miha_Z
#StarMember
Acele resurse pot fi folosite doar national. Probabil este vorba de un abonament ieftin care contine doar resurse nationale, sau o reincarcare doar cu resurse nationale. Eu consider ca poti beneficia si de roaming contra cost.

Firefly
Cunoscător
Pot folosi totuși în roaming datele contra cost?

Miha_Z
#StarMember
Cu o extra optiune poti beneficia de roaming contra cost.

Laura_cio
Senior
Da, poți folosi roamingul contra cost și ai un plan tarifar pentru fiecare tara. https://www.orange.ro/roaming/

Vio73
#StarMember
Adică tot ce ai (minute, sms-uri, net) se poate folosi doar în țară.

CostinelN
Explorator
La un abonament cu resurse nationale ( fara roaming) in momentul cand iesi din tara nu mai ai semnal. Nu ai optiune de activare roaming .

Firefly
Cunoscător
Nici contra cost nu pot activa roamnigul?

Vio73
#StarMember
De regulă se poate folosi contra cost, dar doar la cartelă. La abonamente fără roaming, nu prea văd cum. Deci nu prea se poate.

CostinelN
Explorator
Nu se poate! Singura varianta este ca inainte de plecare sa se opteze pentru inlocuirea abonamentului cu un altul cu roaming inclus, dar care va avea o valoare un pic mai mare.

darvin
Junior entuziast
Salut.Adresez si eu o intrebare legata de roaming. Am facut o portare in reteaua orange sj am ales oferta facuta de ab la 8 euro dar fara posibilitate de roaming.Din cate stiu eu resursele roaming se calculeaza in functie de valoarea abonamentui asa aveam in cealata retea. Aici vad ca iti trebuie un anumit ab cu o valoare mai mare ptr a beneficia de roaming. Este normal acest lucru sa restrictioneze acest beneficiu? Cred ca o sa fac o sesizare si in alta parte. Multumesc.

CostinelN
Explorator
Resusele pentru roaming sunt prezentate in contractul pe care il semnezi. Bineinteles ele sunt direct proportionale cu valoarea abonamentului. Exista abonamente de 8 euro cu roaming inclus, dar cu siguranta resursele nationale (internetul inclus) sunt mai mici decat la abonameentele fara roaming. Singurul abonament de la Orange care nu beneficiaza de roamning este cel de 7 euro.

Miha_Z
#StarMember
@darvin este normal. Si la concurenta, de exemplu la Telekom ai acces la roaming la abonamentele incepand de la 10 Euro in sus. Daca aveai nevoie de acces la roaming puteai solicita si tu un abonament mai mare cu aceasta facilitate.

Miha_Z
#StarMember
@CostinelN si noul abonament de 8 Euro este fara acces la roaming. Eu am facut prelungire cu acest tip de abonament si este fara acces la roaming, dar nu sunt afectata. Daca voi avea nevoie in concediu voi apela la un prepay cu resurse in roaming.

CostinelN
Explorator
@Miha Z imi cer scuze daca am indus in eroare cu postarea mea. Eu am cerut o oferta pentru modificare de abonament (neaparat cu acces in roaming) si am primit o oferta de 8 euro. Consultantul mi-a specificat ca este valoarea cea mai mica pentru un abonament cu roaming inclus. Oferta mi-a fost facuta luna trecuta. Probabil s-au mai schmbat sau a fost o oferta personalizata.