anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce abonament detii, resurse incluse si cat platesti?

Mxx
Junior
Spune-ne ce abonament ai, resursele incluse si ce ai mai pune in plus daca e cazul: minute sau internet?
25 Răspunsuri 25

Jay
Campion certificat
Vechi... Orange ME15, cu telefon, 7GB, 300 min internationale si bonus Orange Family, nelimitat national... mai astept putin sa expirae contractul sa vad la ce abonament trec.. Si Orange ME11 fără telefon, de asemenea abonament vechi, dar, la momentul alegerii acestui abonament, daca aveai minim alte 3 abonamente, plăteai abonamentul redus, 6€ in loc de 11€. Si acest abonament are aceleasi resurse, diferă netul, are 10GB in loc de 7.. La fiecare se adaugă netul pentru vechime, desigur..

Vio73
#StarMember
Eu dețin mai multe abonamente, adică Love rural, Love urban ( în două locații), 4 abonamente de voce, un net mobil și mai am 2 cartele prepay pe cont. Plătesc vreo 350 lunar și am de la 24 gb în sus la fiecare abonament de voce și nelimitată minute și sms-uri. Abonamentele de voce sunt cuprinse între 6 Și 10 euro. Foarte mulțumit!

Neaplicabil
Start me 8 fără telefon 8 GB internet mobil național, nelimitat minute și SMS naționale, 200 internaționale, plus inca 30 GB internet mobil bonus.

DanielaH
Moderator
@Mxx, felicitări pentru primele întrebări adresate Comunității! Ne spui și tu, te rog, ce abonament/ abonamente ai? Și ce utiluzezi cel mai mult? Minute sau Internet? Mulțumim și te mai așteptăm!

Razvan
#StarMember
Orange Me 16, minute/sms naționale nelimitate, 27 Gb net, bonus internet nelimitat, 300 minute internaționale pe mobil UE și acces în roaming SEE, vreo 6 Gb și telefon P20 pro luat la renegociere în primăvara.

Vio73
#StarMember
Ca toată lumea, la unele abonamente, aș mai pune internet în plus. Pentru că, în rest, totul este nelimitat național.

Ascary
Campion certificat
Cred că într-un final asta va ajunge să vândă Orange și toate celelalte companii,internet și poate ceva roaming pentru călători fiindcă în rest cam toate vor fi la fel privind resursele. Acum bonusurile de internet la abonamentele mici sunt destul de mari așa că nu prea mai vad clienți orientandu-se către abonamente mari cu mai mult trafic inclus. Acestea din urmă vor oferi oarecare avantaje la achiziția de telefoane,obtinandu-se,cel puțin aparent,un preț mai mic pentru telefon. Ca abonamente Orange am mai multe,de voce,internet fix 4G și mobil ,plus televiziune. Fiindcă am prins niste oferte vechi la internetul fix 4G am nelimitat (pe bune 🙂 ). Tot nelimitat am și la internetul mobil însă tot datorita unor promoții.

teacher_
#StarMember
Eu am cartela, și sunt foarte mulțumit de resursele mele, la opțiunea de 6 Euro, la care se adaugă și faptul că sunt in grupul de suporteri Steaua.

Miha_Z
#StarMember
Eu am Orange Me 5 si sunt multumita de acest tip de abonament. Eu am negociat doar dublarea internetului de la 5Gb la 10 Gb si asa cum este n-as mai modifica nimic la el.

Szabolcs
Explorator entuziast
100 min intl UE, 3072 MB nat, 880 MB, 2048 MB bonus vechime, din MB nationali mai ai 3423 MB disponibili in roaming SEE, min si SMS nat si roam SEE nelimitat, din resursele de grup mai aveati 102400 MB grup Family, costul suplimentar era 0 EUR

Szabolcs
Explorator entuziast
Asta doar pe abonamentul meu. Am in total trei abonamente voce, internet si tv prin fibra. Pe unul din abonamente am 13GB, si pe al doilea 10 GB plus minute etc. Totul la 33€.

Florin_D
Cunoscător certificat
Abonamentul meu este de 14€/luna cu internet 15 + 50 GB internet, 300 minute internaționale și nelimitat minute și sms-uri nationale. Cam asta este ce scrie in contractul meu. Ce nu am vazut insa in cost control sunt cei 50Gb de internet si nu inteleg de ce!

Razvan
#StarMember
Nu îți apar nici în aplicația My Orange?

Vio73
#StarMember
Daca ai Love pe cont, ai si bonusul de 100 GB pentru numerele de voce.