anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este cel mai bun abonament din punct de vedere al resurselor?

raul2000
Junior
Care abonament are cel mai bune resurse vis a vis de pret? As dori fara sa cumpar telefon, doar abonament.
10 Răspunsuri 10

teacher_
#StarMember
Bun venit in comunitate! Cel mai bun preț îl poți obține (părerea mea) la un abonament Orange Me start 8, la achiziție fara telefon, la care ai 30 GB incluși.

Neaplicabil
De fapt ai 38 .8 plus 30 bonus . De asta am eu .

teacher_
#StarMember
Multumesc @GingisHan, ai dreptate! Uitasem de cei 8 incluși în abonament.

Neaplicabil
Mi s-a părut cel mai bun pentru început Din păcate eu ii termin in trei patru zile din cauza HBO care nu merge ok pe laptop . Acasă wi fi la greu de pe FIBERLINK Gigi .

Ascary
Campion certificat
Cred că și noul abonament,acela de care vorbește toată lumea zilele astea ,de la 5 la 7 euro. Are resurse consistente. Sau acesta se aplica doar la abonamentele deja încheiate?

Razvan
#StarMember
Doar la clienții existenți se acorda Orange Me 7 start.

Jay
Campion certificat
Abonamentele fara telefon au intr-adevar mai multe resurse.. Posibil, la portare, sau la trecerea de la cartela la abonament sa fie mai ok decat ceea ce este pe site.. Numai mergand intr-un shop poti afla daca se poate si mai bine.. https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/

FaraUnID
Campion certificat
Clar abonamnetele SIM Only daca nu te intereseaza achizitia de telefon https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/#simo Pe site este oferta standard si ea poate fi negociata in cazul contractelor incheiate de 24 de luni, in functie de nevoile tale si de abilitatile tale de negociere.

Vio73
#StarMember
Cred că fiecare știe ce i se potrivește cel mai bine și alege în cunoștință de cauză.

DanielaH
Moderator
@raul2000, te-ai hotărât asupra tipului de abonament? Revino în Comunitate și povestește-ne ce telefon și ce abonament ai ales.