anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este cel mai avantajos abonament in momentul actual?

13bobo13
Junior
Care este cel mai bun abonament cu cele mai multe oferte in momentul actual?
6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Depinde de ce resurse are nevoie fiecare... Daca n-ai nevoie de telefon de exemplu, abonamentele fara telefon sunt mai avantajoase.. Gasesti oferta aici.. https://www.orange.ro/magazin-online/abonamente-fara-telefon

FaraUnID
Campion certificat
Abonament de care: de voce, de date, de televiziune, pachete de servicii, persoana fizica, persoana juridica, antreprenor?

Vio73
#StarMember
Salutare! Cel mai avantajos abonament este cel de care ai nevoie. Mai concret, de exemplu, dacă ai nevoie doar de 15 GB net lunar ( chiar bonus dublu net, dacă alegi să îl iei online), doar în țară, fără roaming, îl iei pe Fun 8, nu pe cel de 15 euro, care are internet nelimitat și câțiva GB disponibili și în afară. Acum, fiecare știe cel mai bine de ce are nevoie, de aceea nu cred că putem să îți spunem noi ce să alegi. Dacă vrei abonamente fără telefon, în afară de abonamentul de 8 euro, celelalte au reducere de 20% lunar, dacă faci achiziția online. Ai aici abonamentele: https://www.orange.ro/abonamente/ Și cele fără telefon: https://www.orange.ro/magazin-online/abonamente-fara-telefon Succes!

delfinas
#StarMember
Sa incercam sa ne canalizam pe un singur topic si sa ne intoarcem la cel despre Start 7 https://comunitate.orange.ro/questions/2712716-beneficii-orange-me-start-7, unde ti s-au expus noile abonamente. Poti sa compari ofertele si sa o alegi pe cea care iti satisface nevoile. Vezi ca sunt niste oferte bune exclusiv online, daca esti deja abonat Orange si vrei sa-ti prelungesti abonamentul,

AdrianaLungociG
Începător
Fun 8 pentru mine este f. Ok! Dacă vrei net nelimitat Smart 15.

queensoft
Explorator
Digi, de la 2-3 sau 5 euro. Sau la Orange, cel mai ieftin. Sau la Orange, cel care se potriveste pe cerintele tale. Intrebarea e incompleta. Trebuia sa spui cam asa: cel mai avantajos din punct de vedere..... cutare cutare cutare. Poate tu ai nevoie de 800 de minute internationale. Sau de 187 Gb de net Sau ... de unde stim noi ce inseamna "avantajos" pentru tine ?!