anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ati primit si voi oferte prin telefon ?

MARC0
Junior
Am fost sunat si imbiat sa semnez pentru prelungirea contractului oferindu-mi-se un telefon Samsung S20 FE la circa 340 euro:)
Nu am achiesat imediat si surpriza !!
Verificand pretul ”ofertat”, am constatat ca nu era chiar mare reducere, in sensul că din contul meu Orange obtineam pret mai bun la acelasi telefon cu prelungire contract 😞
8 Răspunsuri 8

Jay
Campion certificat
Salut! in timp, mi s-a intamplat de mult ori sa fiu sunata de Orange pentru oferte. Mi-au convenit am acceptat, nu mi-au convenit am asteptat.. Nu am raspuns niciodata pe loc.. pentru ca e vorba de 24 de luni si e normal sa te gandesti..

Miha_Z
#StarMember
Buna, cand este vorba de prelungirea numarului deseori suntem sunati de departamentul de prelungiri. Daca inca te afli in cele 14 zile de la apelul primit, poti anula prelungirea si sa faci din contul tau My Orange.

Vio73
#StarMember
Salutare! În timp am primit tot timpul de oferte, dar dacă ai primit una, trebuie analizată cu atenție și să vezi dacă ți se potrivește și e rentabilă sau nu pentru tine. Baftă!

FaraUnID
Campion certificat
Asa zisele oferte pe care o parte din abonati le primesc la telefon, din initiativa operatorului, sunt apa de ploaie si pe principiul "sa-i prostim pe prosti". Exista N cazuri semnalate atat aici cat si pe Softpedia, cazuri in care ofertele venite din partea operatorului, pe nepusa masa, au fost nesimtit mai slabe decat ceea ce se ofera in mod curent la retentie. Exemplu: - Mama a fost ofertata cu o tableta oferita in mod gratuit "gratie vechimii si ca urmare a faptului ca este client fidel" doar ca acea gratuitate presupunea: - incheierea unui abonament nou de date de 9 euro / lunar x 24 luni; - tableta in cazua era doar 3G; - abonamentul de date era doar 4G; - abonamentul de date nu avea trafic national nelimitat; Ca si revers al medaliei, la retentie se poate obtine abonamentul Smart 15 in varianta SIM Only, cu reducere de 30% (adica la 10 euro / lunar) daca se zgarie hartia pentru 24 de luni. Acest abonament ofera: - internet national nelimitat; - acces 5G; - nelimitat min + sms national; - nelimitat min + sms in roaming; - 600 min internationale; Daca esti in primele 14 zile de la primirea ofertei, o poti denunta unilateral fara alte intrebari din partea lor si fara a fi obligat sa platesti penalitati. @MihaelaC si @DanielaH Transmite "colegilor" de la comercial / ofertari urmatorul aspect: Decat sa suni si sa oferi nimic, mai bine nu mai suni.

delfinas
#StarMember
Ce norocoși sunt unii... Eu nu primesc oferte de nerefuzat la telefoane, așa că am preferat, de câțiva ani, sa mi le cumpar la liber. Ce abonament ai de ai primit o reducere atât de substanțială la telefon?

MARC0
Junior
@delfinas: au inceput sa ma sune de circa 4-5 ani; am doua abonamente (9 euro și 17 euro) si o cartela pe contul Orange; oferta de prelungire a fost pentru abonamentul de 17 euro in sensul incheierii unui abonament de 20 euro pe 24 luni

FaraUnID
Campion certificat
Exact ce spuneam eu. Pentru ei o oferta adaptata pe nevoile reale de comunicare ale clientului in ideea ca acesta sa isi reduca (,) costurile inseamna majorarea pretului abonamentului.

delfinas
#StarMember
Ma gandeam eu ca e o smecherie la mijloc, un cal troian... 🙂