anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

As vrea să îmi fac un abonament la dumneavoastră

Marta
Începător
As vrea sa îmi fac un abonament la dumneavoastră
6 Răspunsuri 6

Miha_Z
#StarMember
Si ce anume va retine? Puteti merge intr-un Orange Shop sau partener Orange si incheia un abonament.

Miha_Z
#StarMember
Dar in situatia de fata e posibil sa fie putin mai complicat. Nu stiu daca mai e deschis vreun magazin Orange. Doar sa sunati la Relatii cu clientii la 300 si sa discutati cu operatorii si poate merge sa incheiati un abonament. Succes

Razvan
#StarMember
Vrei sa faci abonament online?

Jay
Campion certificat
@Marta, în comunitate nu se fac abonamente.. Poti face un abonament in orice magazin Orange, dacă este un magazin Orange deschis, în zona unde locuiești, având în vedere situația actuală.. cand incercam sa evităm să mai iesim din casă.. si incercam sa limitam interacțiunea cu alte persoane.. Poti consulta oferta de abonamente pe site-ul Orange si poti alege de acolo ce crezi că ai nevoie, abonament cu sau fara telefon.. Dacă ești pe pre-pay acum, scrie in aplicația ta My Orange mobil la secțiunea "contacteaza-ne" sau poti scrie pe chat Djingo.. Si, dacă vrei sa-ti păstrezi numărul poti trece cartela pe care o ai la abonament.. Dacă mai ai vreun alt abonament poți suna la 300 să vorbesti cu un consultant.. si vezi de acolo ce faci mai departe.. În functie de variantele pe care ti le ofera.. Pentru a obține informații cat mai exacte, trebuie să dai si tu mai multe informatii, cand întrebi ceva in comunitate.. Ai mai jos link -uri catre abonamente, ambele variante.. cu si fara telefon.. https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html Succes!..

Vio73
#StarMember
Dacă ai cont My Orange, și cred că ai, pentru că altfel nu erai membră a Comunității, poți întra în magazinul online și îți faci un abonament, de care dorești. Doar să fii logată! Succes!

DanielaH
Moderator
@Marta, te-ai hotărât asupra tipului de abonament? Ce variantă ai ales?