anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am un abonament tv fara a fi semnat nimic

Pauliuc_Alexand
Începător
Cum se poate că eu sa am un abonament tv fara a fi semnat nimic și fără să fi vrut așa ceva, pe numele meu și pe o adresă din Bihor, dar eu având adresa pe Suceava?
Am sunat la numărul "300" iar colegii dumneavoastră mi-au închis , va rog frumos sa rezolvam asta și să evităm sa ajungem intr-o situație "delicata " vă mulțumesc
7 Răspunsuri 7

teacher_
#StarMember
Buna ziua! Sunt sigur că este o neînțelegere, probabil cineva are același nume. Trimiteți un mail la serviciul.clienti@orange.ro , și explicati-le situația și se va rezolva.

Vio73
#StarMember
Îmi pare rău să aud și să văd asta! Mă gândesc că undeva este o eroare, care trebuie analizată și rezolvată. Trimite o sesizare scrisă la serviciul.clienti@orange.ro și sunt convins vei trece cu bine peste această întâmplare. Succes!

DanielaH
Moderator
@Pauliuc Alexandru Paul, bine ai venit în Comunitate și mulțumim pentru sesizare! Te rugăm să ne oferi mai multe detalii. Înțeleg că ai un abonament la Orange încheiat prin contract pe adresa ta de domiciliu din Suceava și ai primit o factură pentru un abonament TV încheiat pe o adresă din Bihor? Ambele sunt pe același cont (cod de abonat)?

Pauliuc_Alexand
Începător
Se pare că da , însă nu înțeleg cum

DanielaH
Moderator
@Pauliuc Alexandru Paul, ai văzut factura în My Orange sau ai primit-o fizic prin postă? Unde ai văzut adresa din Bihor?

Anonim
Neaplicabil
Posibil să fie o coincidență de nume sau numere de abonat apropiate. Fă o sesizare către Orange și cu siguranță se va rezolva. Tu ești titular?

DanielaH
Moderator
@Pauliuc Alexandru Paul, s-a rezolvat situația cu abonamentul TV?