anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am fost sunată de la Orange. Mi-au zis că am plătit în plus abonamentul.

Danaaa22
Junior entuziast
Sper ca am ales categoria bine! Am fost sunata de la Orange. Mi-a zis ca am plătit în plus luna trecuta abonamentul, ca nu prea am avut net bun si ca de luna viitoare voi plati doar 38 lei (parca) la abonament, plus ca voi primi un telefon gratuit, va ajunge peste o săptămână. Nu prea am inteles ce se intampla. Este posibil asa ceva? Sau voi plati in plus pentru acel telefon? Imi explica si mie cineva?
25 Răspunsuri 25

teacher_
#StarMember
Salut! Ești sigură că de la Orange au fost? Poți să mai dai și alte detalii despre convorbire? Ai fost de acord verbal cu ceva din ce ați discutat..?

Danaaa22
Junior entuziast
Imi știa si adresa. Si cat am plătit luna trecută. Mai multe detalii. Mi s-a zis doar ca am plătit în plus luna trecută, internetul nu prea mi-a mers. Si ca voi primi telefonul peste o săptămână. Fiind gratis.

teacher_
#StarMember
Nu zic că este imposibil, dar se poate sa fie vorba și despre altceva. Ai fost sunata cu numar ascuns, sau apărea numărul?

Danaaa22
Junior entuziast
Apărea numărul. Si am cautat sa vad daca chiar era de la orange. Si este. Ma gandesc sa mai sun la numărul acela. Sa ma lămurească.

Danaaa22
Junior entuziast
Am sunat. A zis ca voi plati doar 8 euro pe luna deoarece in ultimele luni am plătit în plus. Si voi primi un teleton gratis.

FaraUnID
Campion certificat
FELICITARI! Tocmai te-ai ales cu o repozitionare de abonament si implicit cu prelungire pe 24 de luni, in cel mai abject mod posibil. Te-au sunat si te-au ademenit cu faptul ca ai platit prea mult si ca nu prea utilizezi internetul si ca o sa-ti faca nu-stiu-ce favor si o sa-ti reduca valoare abonamentului + ca o sa primesti si un telefon gratuit pe seama faptului ca esti abonat model! Vezi ca ai la dispozitie 14 zile in care poti denunta oferta primita si fara sa platesti desagubiri.

teacher_
#StarMember
Daca a apărut numărul, atunci pot sa te felicit, probabil au decis să te recompenseze cumva. Nu cred că va trebui să plătești nimic. Iar dacă trebuie sa plătești, refuză orice plata, pentru că Orange are transport gratuit mai ales în perioada asta și mai ales refuza să îți dai orice date.

Danaaa22
Junior entuziast
Mi au zis ca voi plati 100 lei abonament pe 3 persoane. Ce sa cred?

FaraUnID
Campion certificat
Esti libera sa crezi ce vrei. Eu vorbesc din experienta mea, ca si eu am fost sunat de N ori si "ofertat" la modul acesta: Sub pretextul reducerii costurilor trebuia sa prelungesc cu 24 de luni sau in schimbul unei tablete oferite gratuit trebuia sa accept un abonament de date pentru 24 de luni. Ca fapt divers cat plateai inainte si ce resurse avei in abonament si cat o sa platesti acum si ce resurse va avea noul tau abonament?

Danaaa22
Junior entuziast
Nu mi s-a zis ca voi prelungi cu 24 luni, sau ca voi primi in schimb. Nu a menționat asta. Nu mi s-a zis decât ca voi plati 100 lei pe 3 persoane. 2 persoane 8 euro fiecare si a 3 a 6 euro. Si ca voi primi 2 telefoane gratis. Ca se vor reduce costurile deoarece lunile trecute am plătit in plus. Ce sa cred/fac?

FaraUnID
Campion certificat
Ofertele de genul acesta vin la pachet cu prelungire contract pe 24 de luni, mai ales daca primesti si telefon / telefoane gratuit. Asta daca nu cumva te trezesti cu un credit pe factura pentru telefoanele respective. Ideea este ca in zilele urmatoare trebuie sa primesti OBLIGATORIU fie in cutia postala, fie pe e-mail un act aditional prin care sunt descrise conditiile repozitionarii abonamentului sau abonamentelor tale actuale. Citeste cu atentie ce scrie acolo! Cum am mentionat anterior ai la dispozitie 14 zile in care poti denunta oferta primita si sa revii la vechiul plan tarifar sau sa-ti negociezi tu, un pachet de abonamente care sa corespunda nevoilor tale de comunicare. Ca fapt divers, eu am 20 de ani vechime, 3 abonamente si in momentul de fata eu am puncte Orange Thank You pe cont care valoreaza cca 1320 lei si nu am primit nici macar 1 telefon gratuit de la Orange. Tu ai primit 2 la prima strigare.....

Laura_cio
Senior
Tu ai acceptat oferta? Telefonul pe care urmează sa îl primesti poate fi gratuit, dar abonamentul va fi mult mai mare.Suna la ServClienti și vezi ce serviciu/optiune ai acceptat.

Vio73
#StarMember
Dacă ai plătit în plus, nu e nicio problemă. Deci poți sta liniștită din acest punct de vedere. Dacă zici că ai sunat înapoi la ei, atunci e în regulă!

FaraUnID
Campion certificat
@Vio73 Te rog eu, in cel mai amical mod posibil: Mai citeste odata topicul cap coada. Dupa ce l-ai citit, am rugamintea sa depui un minim de efort si sa procesezi tot ceea ce s-a discutat pe acest topic pana in momentul de fata astfel incat sa si intelegei ideea de baza de la care aplecat discutia. Dupa ce ai urmat etapele de mai sus revino, te rog, cu un mesaj pe subiect! Nu de alta dar ma ia cu capu' cand vad ca veniti cu mesaje mecanice si care nu au legatura cu subiectul discutiei si tu iar o sa dai fuguta la mamica si o sa plangi ca am lansat un atac la persoana la adresa ta! @DanielaH Iar ma contactezi pe privat sa-mi spui ca am ceva personal cu @Vio73. Cele mai recente mesaje postate de el nu sunt destul de reprezentative pentru ceea ce tot incerc sa semnalez? Multumesc anticipat!