anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am abonament cu 10 euro si nu am net nelimitat

ElenaFarcas
Junior
Am abonament de 10 euro si doresc sa am acces nelimitat la internet fara a achita bani in plus. Vreau acces nelimitat la NET la acest pret.
Ma puteti ajuta va rog?
Va multumesc!
5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Pentru problema asta, iti recomand sa faci un apel la 300, sau pe chat-ul Djingo, si vezi daca se poate face ceva.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Există net fix 4g cu net nelimitat! Dacă ai deja abonamentul respectiv , faci o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro sau ceri la 300 să fii trecută la acest tip de abonament. Bănuiesc faptul că la acest tip de abonament te referi. Dacă faci referire la un abonament de telefonie mobila, poți alege Smart Plus15, care are internet nelimitat, dar care este un pic mai scump. Detalii ai aici și în poză: https://www.orange.ro/abonamente/orange-net-4g/ Despre cel mobil ai aici: https://www.orange.ro/abonamente/ Costă minim 12 euro, dacă îl iei fără telefon. Succes!

DanielaH
Moderator
@ElenaFarcas, este vorba de net-ul mobil sau fix? Ce tip de abonament ai?

ElenaFarcas
Junior
Am abonament pe telefon mobil, doresc activare internet nelimitat la contractul existent nu vreau internet pe telefon fix si nu achit bani in plus. Cu stima!

ElenaFarcas
Junior
Net mobil! Vreau sa vorbesc cu un consultant . Daca sun la nr 300 vorbeste robotul si nu rezolv nimic, te pune sa apesi multe taste ... nu am reusit nimic sunand la nr.de telefon 300.