anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am 3 abonamente internet și antena sunt super mulțumit de rețea

Salut! Eu am fost intr-un centru Orange și agentul de acolo a fost foarte amabil, am rămas chiar prieteni de atunci.
Ceilalți sunteți mulțumiți ?
4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Salut! Mai exista un topic asemănător in comunitate, iti poti spune si tu părerea acolo.. pentru a nu avea mai multe topicuri pe acelasi subiect.. https://comunitate.orange.ro/questions/2572062-sunteti-multumiti-firma-telefonie-orange

FLo1
#StarMember
Daniele: puținele rânduri scrise imi sugerează faptul că entuziasmul tău e datorat unei întâmplări subiective. Aprofundează-ți experiența cu reteaua numarul 1, detaliază-i serviciile si revino cu experiențe concrete. Pentru arginți, orice cămătar îți este prieten. Dar poate revii concret cu descriere detaliată a ceea ce ai contractat în Shop pentru a balansa oferta cu prietenia.

Vio73
#StarMember
Salutare! Cred că fiecare dintre noi are dreptul la o părere despre produsele și serviciile oferite de unii operatori. Dacă experiența ta alături de Orange este una plăcută, înseamnă că ai servicii de calitate la prețuri care îți convin, iar asta este cel mai important. Nu cred că știe altcineva mai bine decât noi, dacă e bine sau rău! Baftă!

FaraUnID
Campion certificat
@Iordache daniel Agentul din magazin si-a vazut interesul. Mai mult ca sigur, dupa ce ai iesit din magazin a uitat cum te numesti si pentru ce ai fost acolo, deorece "amabilitatea" adica intersul lui a fost indreptat spre un alt client. Dupa aproape 20 de ani de abonament in reteaua care este si pe mine ma recunosc angajatii mai vechi din Orange Shop Piatra Neamt (un oras mic in care recunosti lumea dupa figura cand te afli pe strada), dar nu pot afirma ca suntem prieteni.