anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Achizitie abonament cu telefon fara avans, cu livrare acasa

Alexandra_19
Începător
As putea sa fac un abonament la un telefon si sa nu dau nimic avans si sa imi vina si acasa pentru ca eu sunt in izolare
19 Răspunsuri 19

Jay
Campion certificat
Buna!.. In primul rand, ca sa-ti faci o idee despre ce ai intrebat, poti face o simulare, pe site, fiind logata in contul tau My Orange si, vezi ce-ti afiseaza.. vei vedea inclusiv daca este necesar avansul.. Acum esti pe prepay si vrei sa treci la abonament? In cazul asta, va trebui sa trimiti buletinul si o factura de utilitati de la adresa.. Ai alt abonament, pe care vrei sa-l prelungesti? Sunt necesare mai multe informatii, astfel ca, eu spun ca ar fi cel mai bine sa iei legatura cu un consultant, pentru a vedea exact, in functie de situatia in care te regasesti, cum se poate finaliza.. Mai gasesti in comunitate si alte subiecte asemanatoare.. https://comunitate.orange.ro/questions/2304411-lua-iphone-iphone-11-abonament-rate-avans https://comunitate.orange.ro/questions/2319958-iau-abonament-avans-necesar-loc-munca-stabil-romania https://comunitate.orange.ro/questions/2299138-achizitona-telefon-rate-portez-vodafone-orange https://comunitate.orange.ro/questions/2319057-vreau-iau-telefon-abonament https://comunitate.orange.ro/questions/2317351-abonament-telefon-iphone-xs

FaraUnID
Campion certificat
Primul factor care trebuie luat in calcul este solvabilitatea ta, ca si potential client. Dupa aceasta depinde valoarea abonamentului, perioada contractuala si valoare telefonului care se doreste a fi achizitionat. Plecand de la cele mentionate anterior operatorul poate solicita plata unui avans din pretul telefonului si / sau depunerea unei garantii care va fi returnata in momentul incetarii contractului.

Alina_ioana
Începător
Vreu un abonament

DanielaH
Moderator
@Alina ioana, bine ai venit în Comunitate! Dă-ne, te rog, mai multe detalii. Ești deja client Orange și vrei să mai faci un abonament nou? Sau ai un abonament/ cartelă în altă rețea și vrei să portezi numărul la Orange? Uite aici poți vedea detalii despre abonamentele Orange din actuala ofertă comercială https://www.orange.ro/abonamente/.

Roxana_18
Începător
Un abonament cu doua telefoane fara avans la domiciliu cât mai repede se poate face

Jay
Campion certificat
@Ronaxa_18, comunitatea nu este un magazin.. este o platforma de discuții.. Pentru achiziți, mergi intr-un magazin fizic și vezi ce și în ce condiții poti obține.. Un abonament si 2 telefoane fără avans, la domiciliu, ma îndoiesc..

FaraUnID
Campion certificat
Poate la un abonament de vreo 30 - 35 euro lunar, pentru 24 de luni sa primesti gratuit si 2 pistoale cu apa - pardon telefoane basic - de maxim 100 lei / bucata.

Ciorogar
Începător
As vrea un telefon in avans 0 Huawei p Smart 2021

DanielaH
Moderator
@Ciorogar, bun venit în Comunitate! Cum spuneau mai sus și ceilalți membri, depinde de ce abonament dorești să achiziționezi/ portezi/ prelungești și pe ce perioadă contractuală. Poți lua telefonul în rate pe factura Orange (dacă ești deja abonat cu vechime peste 18 luni) sau în rate bancare. Ai încercat să faci o simulare în magazinul online?

Perghelt_Nicola
Începător
As dori un abonament cu telefon inclus fără avans

DanielaH
Moderator
@Perghelt Nicolae, bun venit în Comunitate! Și în cazul tău asteptăm să ne dai mai multe informații despre ceea ce îți dorești și care este situația ta actuală. Consultă link-urile oferite de Jay și încearcă o simulare în magazinul online. Suntem aici dacă mai ai întrebări.

euul
Începător
buna ziua,as dori sa achizitionez un telefon in rate pe abonament

Mănescu_dinu
Începător
Buna ziua, as vrea un telefon cu un avans la abonament Samsung Galaxy A32 es Dati-mi o oferta cu telefon la portare numar

DanielaH
Moderator
@euul și @Mănescu dinu, vă recomandăm să vă logați în contul vostru My Orange și să faceți o simulare de achiziție în magazinul online.