anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonamentul Orange Smart 15 are sau nu internet nelimitat?

TheSpecialist
Maestru
Incerc sa îmi dau seama dacă acest abonament are sau nu internet nelimitat la viteze de bun simt, în funcție de zona în care te afli și nu cu limitări impuse după un anumit trafic efectuat.
În descrierea inițială spune ca netul este nelimitat, ulterior nu se precizează nimic despre internet, ca mai jos sa scrie ca netul este nelimitat pt anumite aplicații (FB, Messenger, etc).
Cum e pana la urma? Are cineva acest abonament?
Știu ca s-a mai discutat la modul general despre noile abonamente Smart, dar voiam niște păreri pertinente strict despre acest abonament, de preferat de la cei care îl dețin deja și au făcut trafic suficient de internet.
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Abonamentul are internet nelimitat, cu viteza maximă a rețelei permisă în zona respectivă, funcție de tehnologia utilizată.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

Razvan
#StarMember
Abonamentul are internet nelimitat, cu viteza maximă a rețelei permisă în zona respectivă, funcție de tehnologia utilizată.

Salut, Asa cum a spus si Razvan, Internetul este nelimitat si nu se aplica restrictii de viteza dupa un anumit trafic de internet consumat. O zi buna!

Vio73
#StarMember
E foarte bine că Orange chiar oferă acest internet nelimitat ( pe bune), fără limitări sau alte steluțe.

Razvan
#StarMember
Update, Smart 15 are profil 300/50 Mbs pe 4G. https://forum.softpedia.com/topic/889119-lte-de-la-orange-romnia/page__st__23346

Vio73
#StarMember
Am văzut și eu și sincer, nu mă așteptam la așa ceva.

Salut! Vitezele maxime care se pot atinge la abonamentul Orange Smart 15 cu toate conditiile indeplinite (acoperire, telefon compatibil etc.) sunt urmatoarele: 4G - pana la 142 Mbps pentru download si pana la 47.5 Mbps pentru upload 4G+ - pana la 355,6 Mbps pentru download si pana la 47,5 Mbps pentru upload Toate aceste informatii sunt afisate pe site-ul nostru aici https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/

Deyu23
Explorator
Abonamentul este 5G ? sau 4G+ ? Eu detin iphone 7plus, nu stiu ce viteze voi atinge cu el

Vio73
#StarMember
Abonamentul este 5g, dar suportă și celelalte tehnologii. Sigur, pentru 5g, îți trebuie un telefon care să suporte acea tehnologie.

Geppetto
Junior
Adica pe un S10 Plus va functiona doar pana la 4G+, si pe altul cu tehnologia 5G implementat va ajunge si la 5G ? Va fi stabil pe 4G+ (pentru S10+), daca este asa ? Intreb pentru ca eu nu am stabilitate, ba este 4G, ba sare la H+, si nu stiu daca sa schimb abonamentul, telefonul,....in zona industriala Ploiesti est.

Salut, Geppetto! Daca sunt indeplinite toate conditiile de aici https://www.orange.ro/tehnologii/5g/ , atunci vei putea beneficia si de tehnologia 5G. Legat de zona ta, acoperirea este foarte buna pe 4G, insa calitatea semnalului este influentata de mai multi factori (congestie retea, nivel de ecranare semnal, structura cladire etc.) si de aceea nu putem garanta o viteza constanta. O zi buna!