anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament s20+

AndreiIonut
Începător
Preturile la abonamente sunt reale?
Ex: s20+ cred ca este prea ieftin.
Imi puteti explica daca acesta este pretul pe 24 luni. In luna octombrie vreau sa fac un abonament de la un magazin orange.
13 Răspunsuri 13

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate! Dă-ne detalii despre preț! Eu, de exemplu, am găsit acest model, care nu știu cât este de ieftin (la abonament de 25 de euro). Poate ai puncte mai multe și să urmărești ofertele de atunci. Acum este cam așa: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-s20-plus-128gb-dual-sim-gray Prețul standard este de aproximativ 4900 lei, iar în rate, ai de plată vreo 157 lei/lunar. Alt exemplu, S 20+, cu 5g: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-s20-plus-5g-128gb-dual-sim-black Rata este de aproximativ 176 lei, iar cu Smart 25 ( abonament de 25 euro lunar) costă în total, în rate, 4300 lei (aprox), iar prețul standard este de 5400 lei. Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Cel mai probabil ai vazut afisat pretul ratei lunare sau cel mai mic pret posibil, dar la abonament cu valoare de 25 euro / lunar. Sau poate ai vazut genul acesta de reclame inselatoare prin Google Adwords?!?!?!

FLo1
#StarMember
@AndreiIonut: Revino cu exemplu concret de "cat de ieftin" ai vazut tu acel S20+ si detaliem ulterior cazurile de achizitie abonament.

AndreiIonut
Începător
Vreau sa stiu daca acest telefon: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-s20-plus-128gb-dual-sim-gray Este 157 lei/luna in 24 rate. Mie cel putin imi este mic acest pret si nu am crezut ca, costa atat.

Vio73
#StarMember
Ți-am spus mai sus, atât este, poate chiar mai puțin dacă mai ai puncte ( poți face simulare logat în My Orange), dar mai costă și abonamentul în plus ( în funcție de ce preț al acestuia ai sau alegi).

FLo1
#StarMember
@AndreiIonut: Pai e aproape 4000 lei. Iar la pretul asta mai pune si valoarea de abonament de 25 de euro lunar, timp de cel putin 24 luni. Ei, tot mic pare? 🙂

Vio73
#StarMember
Poate alege și un preț al abonamentului mai mic, evident.

FLo1
#StarMember
Daca e 4000 cu abonament de 25€, care-i castigul unui abonament mic? Atunci mai bun ar fi un abonament fara telefon. Si la pretul acela macar nu il iei pe 2 ani.... ci la liber, din alte surse.

Vio73
#StarMember
De acord, asta am spus și eu! Dar fiecare alege ce și cum dorește.

FLo1
#StarMember
@Andrei: Eu am spus... altceva. Daca vrei telefon, cauta-l in alte surse online si-l gasesti mai ieftin, chiar in rate. Abonamentul ti-l faci ulterior la ce valoare minimala vrei sau poate Orange sa iti ofere. E mai simplu di nu esti nici legat de glie 2 ani de zile.

Ascary
Campion certificat
Omul vrea sa il ia de la Orange,ce aveti cu el?:))

FLo1
#StarMember
Eh Ascary, eu am inteles ca vrea abonament de la Orange si i-a facut cu ochil acest model ca ar fi fost prea ieftin. Sau inteleg eu mai greu... :)))

Ascary
Campion certificat
In privinta ieftinelii n-as fi chiar asa sigur :)) dar da,e putin mai ieftin fata de pretul de lansare dar e de inteles acum ca au iesit noile telefoane Samsung