anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament pentru roaming Norvegia

gustyy
Junior
Abonament de roaming net+min pentru Norvegia. Mulțumesc
7 Răspunsuri 7

delfinas
#StarMember
Poti sa-ti iei o optiune de 10 euro, daca esti pe prepay. Daca ai abonament de minim 10 euro, ai roaming pt Norvegia. DETALII: - pt prepay: https://www.orange.ro/roaming/norvegia#prepay - pt abonament: https://www.orange.ro/roaming/norvegia#abonament

gustyy
Junior
Mulțumesc!

delfinas
#StarMember
Cu placere! Sa mai iei in calcul ca trebuie sa folosesti roamingul pt deplasari temporare, ca sa beneficiezi de ce include optiunea sau abonamentul. Daca vrei pe termen lung, trebuie sa incarci cu credit si vei consuma din el, dar tarifele sunt rezonabile. Le vezi tot in linkurile oferite mai sus.

Viocat
Senior certificat
Ai grija perioada utilizarii abonamentului in roaming sa nu fie prea indelungata si depasesti limita de utilizare rezonabila. Sa utilizezi pe cat posibil wifi si sa dezactivezi datele mobile atunci ptr a-ti reduce costurile. Chiar si cand esti pe date suna in tara pe whatsapp sau messenger este de 10 ori mai ieftin la tarif. Drum bun!

gustyy
Junior
Mulțumesc!

radumsk
Junior entuziast
Cred ca daca vrei sa te afli acolo pentru o perioada mai lunga, cea mai buna optiune este sa cumperi un SIM local, deoarece daca stai timp de 4 luni mai mult in roaming decat in reteaua Orange Romania se schimba modul de tarifare complet. Detalii aici: https://www.orange.ro/pdf-102019/roaming/Ghid_Roaming_Abonament.05b584fd54305f03ea5ccd86d769445c827e0b2ff2acdd85c788359f0d0b4059.pdf Daca te hotarasti sa cumperi un SIM din Norvegia, tarifele operatorilor de acolo le gasesti la adresa https://prepaid-data-sim-card.fandom.com/wiki/Norway Daca totusi te hotarasti sa mergi pe varianta abonament cu roaming (care probabil e mai avantajoasa pentru termen scurt de roaming), trebuie sa iei in calcul faptul ca Norvegia chiar daca nu este membra UE, face parte din Spatiul Economic European. Astfel încât, se vor aplica aceleași regulile ca pentru țările din UE. Practic, orice abonament ce include roaming SEE este valabil. Ca numar nou, cel mai ieftin abonament de pe site-ul Orange care include acest serviciu este Fun 10 (de 10 euro/lună), deși, de curând, am realizat un contract pentru un abonament Fun 8 (de 8 euro), ce include roaming. Cred ca acest lucru a fost disponibil datorita faptului ca numarul respectiv a fost la abonament si inainte, iar aceasta a fost o prelungire, dar nu bag mana in foc. Cea mai buna idee este sa intrebi in cel mai apropiat magazin Orange sau la serviciu clienti (telefon 300 daca te afli in tara sau +40 374 300 300 daca esti in roaming), daca iti doresti sa stii daca esti eligibil pentru acest pachet. Altfel lista cu toate abonamentele si caracteristicile lor o gasesti la adresa https://www.orange.ro/magazin-online/abonamente-fara-telefon?gclid=CjwKCAiAzrWOBhBjEiwAq85QZ34n5Q5Fp8ilm1YCfDXsaywO4hpi-yaPsEIk5sbLRxolDSTHNmUvFxoC_TUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Importante sunt si preturile convorbirilor care nu sunt incluse in abonament, eventual daca faci cost suplimentar. Pe acestea le gasesti la adresa https://www.orange.ro/roaming/norvegia#abonament Daca iti doresti o cartela PrePay, se aplica aceeasi regula: trebuie să ai activă o optiune cu roaming SEE. Lista acestora o gasesti pe https://www.orange.ro/prepay/#minute. Cea mai mica optiune cu roaming SEE este cea de 10 euro. Ce trebuie sa stii este că aceasta se poate activa exclusiv din My Orange. Tarifele de roaming pentru PrePay in Norvegia, fara optiune sunt cele afisate la adresa https://www.orange.ro/roaming/norvegia#prepay. In final tu alegi ce este mai bine pentru tine dintre variantele pe care le-am enumerat. Daca am fost de ajutor, nu uita sa marchezi raspunsul meu ca solutie! Sarbatori fericite si drum bun!

Foarte utile raspunsurile. Multumesc