anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament orange - ceva oferte noi pentru fidelitate?

Chis_Bogdan_Rob
Începător
ceva oferte noi pentru fidelitate? ms
6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Salut! Comunitatea este formata din clienti, deci nu ai cum sa gasesti aici oferte.. Pentru oferta fidelizare trebuie sa contactezi direct operatorul, prin varianta care-ti este mai la indemana.. Poti merge intr-un Orange Shop sa vezi ce-ti spun, acum niste ani am gasit o oferta care mi-a convenit si intr-un magazin Orange, poti suna la numarul unic 300, sau poti contacta un consultant pe chat, cu solicitarea de a fi contactat de cineva de la fidelizari.. https://www.orange.ro/contact/

FLo1
#StarMember
@Chis Bogdan Robert: Bun venit in Comunitate. Pentru clientii fideli exista oferta PREPAY. Eu unul am acceptat-o pe aceasta aproape de 1 an, pentru a mai da Orange-ului inca o sansa si sa nu stam "spate in spate" asemeni texanilor din filme western. Pe de alta parte, "ceva oferte" nu vor exista nici daca ii implori, ci doar varianta standard disponibila oricui, oricand. Succes si revino pe topic daca ai noutati in cautarea abonamenului fidelizat.

FaraUnID
Campion certificat
Daca vreti oferte pentru fidelitate, trebuie sa va portati la concurenta deaorece ofertele de portare din abonament in abonament sunt mult mai bune decat ofertele de retentie de la actualul tau operator.

Vio73
#StarMember
Salutare! Am văzut pe Forumul Softpedia o ofertă de genul: 8 EUR/luna (primele 4 luni reducere 50%), cu prelungire pe 12 luni. Beneficii: - nelimitat minute nationale si in roaming in SEE - nelimitat SMS nationale si in roaming in SEE - 50 GB trafic resurse de internet national - nelimitat social media - 3.84 GB trafic in roaming SEE Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/607200-ce-se-ofera-la-retenie/page__st__17118 Acum nu știu dacă ți se potrivește. dar mai urmărește la sursa indicată și alte oferte! Succes!

Chis_Bogdan_Rob
Începător
Multumesc frumos

Vio73
#StarMember
Cu mare plăcere!