anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

2 cartele cu acelasi numar

Nicu_10
Începător
Buna. Stiti cumva daca se poate in momentul de fata sa ai doua cartele (nano sim-uri) cu acelasi numar de telefon (acelasi abonament)? Daca raspunsul e nu, stiti daca e in vedere sa se implementeze asa ceva pe viitor?
Multumesc.
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Nu avem un astfel de serviciu si nu sunt planuri de dezvoltare in acest sens. Avem lansat doar serviciul de Number Share, unde poti gasi mai multe detalii aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

svetalex
Senior certificat
Nu știu dacă există ce iți dorești tu, dar mă întreb cum ar funcționa. Când se primește un apel, sună ambele telefoane și se poate răspunde la ambele? @ Nicu_10 Tu ce îți dorești mai exact de la acest serviciu? Cum ai vedea că ar trebui să funcționeze?

Jay
Campion certificat
Viitorul nu-l stiu, dar, in momentul de fata, nu se poate acest lucru.. Fiecare numar de telefon este asociat cu o serie de sim.. nu stiu daca nu este posibil pe viitor sa se asocieze mai multe serii de sim unui singur numar, dar, cred ca implicatiile sunt destul de periculoase.. Nu prea cred ca vrea cineva sa se poata.. s-ar putea sa te trezesti ca mai au si alte "n" persoane acelasi numar de telefon ca tine.. si, nu cred ca vrei asta.. Sunt multi care din asta traiesc.. din clonare diverse.. la fel de bine te-ai putea trezi ca altii folosesc serviciile si tu platesti..

FLo1
#StarMember
Acelasi numar pe 2 SIM-uri nu se poate. Daca s-ar vrea (dar nu se vrea) s-ar putea un singur abonament cu resurse share la 2 numere. Daca veti gasi un operator "dispus" la asa ceva.... al lui sunt.

Neaplicabil
Sută la sută nu e posibil, dar poti face deviere apel pe un alt telefon astfel incat atunci cand unul pe unul nu răspunzi, se deviază la al doilea telefon respectivul apel . Iti spun ca nu se poate pentru că am încercat la un alt operator chestia asta si au fost foarte fermi ca nici un operator nu are așa ceva .

Vio73
#StarMember
Nu am auzit de așa ceva și nici nu are cum să fie posibil!

FLo1
#StarMember
Exprimarea e gresita, dar un pachet de resurse ar putea fi impartit de 2 SIM-uri (numere). Doar operatorul retelei sa vrea.

Salut! Nu avem un astfel de serviciu si nu sunt planuri de dezvoltare in acest sens. Avem lansat doar serviciul de Number Share, unde poti gasi mai multe detalii aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/

Ok si cum funcționează Number Share? 

Am nevoie de o altă cartelă pe celălalt Smartphone? Daca da , pot efectua apeluri beneficiind de minutele sau masajele de pe  cartela principală? 

Ce vreau eu defapt este să am un al 2lea telefon pt muncă,  pe care să pot primi și efectua apeluri. Să fie conectat la celalalt telefon (nr de tetefon) fără  costuri suplimentare... 

Deoarece lucrez într-un mediu cu mult praf și nu de puține ori am schimbat fie display-ul fie plasticul de pe spatele Smartphone-ului,  asta în condițiile în care telefonului era protejat de husă.

Daca este posibil ce spun eu, aș putea să cumpăr un telefon strong,de ăla cu butoane, doar pentru apeluri (fără camera sau alte  chestii pe care le are un Smartphone modern). 

Schimbă mediul de lucru și păstrează un singur nr tel ,, altfel 🕯

Larahau
Începător
Serviciul Number Share functioneaza doar pe anumite dispozitive. Exista vreo solutie pentru cazul urmator? Am un autoturism dotat cu sistem de telefonie cu cartela sim (nu are bluetooth) daca aveam doua simuri cu acelas nr. practic unul il instalam in autoturism si unul in telefon, cand sunt apelat pot alege la care din ele sa rapund... Momentan sistemul din masina nu il pot folosi desi semnalul este mult mai bun daca introduc cartela in acest sistem de asemenea calitatea sunetului este exceptionala...

Mihai_53
Începător
Da, exista si se numeste Paired digits, mai multe detalii afli in unul din vedeoclipurile atasate https://www.youtube.com/results?search_query=paired+digits

Larahau
Începător
Pacat ca e patentat si e a lui T Mobile... Orange e prea "plin de el" sa se gandeasca la nevoile clientilor.

Ascary
Campion certificat
Larahau pai este atat de simplu sa iti pui un dispozitiv bluetooth in masina acum si nici nu costa mult. Cred ca ai iesi mai ieftin cu un bluetooth decat sa platesti doua SIM-uri cu acelasi numar. Cu noua legislatie rutiera nici nu concep sa nu am bluetooth in masina si chiar nu-i inteleg pe cei care risca amenzi uriase in loc sa-si monteze un sistem bluetooth,ca sa nu mai zic ca e atat de comod...

Argos
Începător
Si eu sunt interesat să folosesc mai multe camere 4 g cu aceleași SIM card,ce opțiuni exista la Orange?