anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Exista abonamentul Orange Me Start 9 ?

RafaHelper
#StarMember
Salutare,
Acest abonament este afisat in prima pagina de magazin dupa ce ma loghez in cont, daca intru pe un telefon nu imi apar detalii despre el.
Stiti cumva sa existe acest abonament?
1 Soluţie acceptată‚

Pachetul Orange Me Start 9 nu mai este disponibil la achizitie din iulie 2019.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

DanielaH
Moderator
@rafa.helper, verificăm și revenim.

Jay
Campion certificat
Eu ma tot uit de vreo jumatate de ora, dar, nu am reusit sa vad deloc abonamentul Me 9, posibil sa fie in anumite conditii.. si, poate de aceea nu apare in oferta standard.

RafaHelper
#StarMember
Merci @Daniela. @jay nici eu nu l-am gasit pe site, doar ca apare ca in imagine.

Anca07
#StarMember
Din ce stiu eu, abonamentul orange me start 9 e pt juniori. But maybe i'm wrong:)

Jay
Campion certificat
La mine nu apare deloc poza aceea.. insa, la cautare, printre abonamente apare oferta Me 8 Senior.. Daca ar exista oferta standard, Me 9, mi s-ar parea normal sa fie si aceea vizibila.. Pentru juniori imi apare doar oferta Net 9, oferta junior pentru tableta..

Vio73
#StarMember
Și la mine apare câteodată, deci înclin să cred că dacă dau click pe el și aleg un telefon de acolo, pot configura un nou abonament. Acum am încercat și nu-mi apare.

FaraUnID
Campion certificat
A existat la un moment dat Abonamentul Orange Me Start 9 in oferta comerciala publica si includea, la acel moment, urmatoarele resurse: - nelimitat minute nationale - nelimitat SMS nationale - 10 GB trafic date national - 200 minute internationale - BONUS 30 GB internet national - BONUS 21 canale tv in Orange TV GO - BONUS Orange Antivirus - BONUS 10 GB spatiu stocare Orange Cloud Cu mici exceptii este actualul Orange Me Start 8. Probabil ca acest Orange Me Start 9 este oferit si astazi, in anumite conditii, la retentie si posibil cu resursele de intenet si minutele internationale dublate daca se face prelungire pe 24 luni.

Vio73
#StarMember
Mi-am adus aminte că și mie mi s-a oferit prin toamnă, la retenție acest Orange me start 9, doar că nu mai țin minte ce includea și nu am acceptat. Oricum, pe site pot spune că l-am întâlnit în mai multe rânduri și anul acesta.

Jay
Campion certificat
@rafa.helper, in raspunsul anterior am spus că, probabil, este valabil in anumite conditii.. l-am gasit.. este valabil la modificare din My Orange, deci, presupun ca la fidelizare, daca ai un abonament cu valoare mai mica si vrei sa-l modifici.. Nu cred ca face parte din oferta standard.. si de-asta nu apare pe site.. Pe aplicatie nu poti vedea si cu telefon, pe varianta web poti vedea, insa, fix prima pagina, cum ai postat tu, daca mergi mai departe nu ti-l mai arata.. de aici deduc, ca ar fi valabil la modificare, dar, fara telefon.. din contul tau.. Are dreptate @FaraUnID, în privința resurselor incluse, partea de bonus n-o vad.. si, nu are acces la roaming.. din ce vad eu..

Vio73
#StarMember
Am găsit și eu acum pe site acest abonament. Dar nu îmi apare mereu, ci doar din când în când. Nu știu care este treaba, dar posibil să existe.

Pachetul Orange Me Start 9 nu mai este disponibil la achizitie din iulie 2019.

DanielaH
Moderator
@rafa.helper & @Vio73, vă mai apare acest abonament în contul vostru My Orange?

Jay
Campion certificat
Eu răspund neîntrebată.. asa făceam și la școală.. :)) La mine nu mai apare.. și m-am uitat și în aplicație și în varianta desktop.. acum vreo 2 zile..

RafaHelper
#StarMember
Salut @Orange Assistant, @DanielaH, Nu mai apare acest abonament in contul meu. Probabil a fost o eroare, puteti confirma acest lucru?