anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

În Shop poți cumpăra un telefon în rate cu Orange Start Me 8?

Vio73
#StarMember
Eu nu am reușit să fac în Shop un abonament de 8 euro ( Orange start ME 8), cu achiziție de telefon în rate, fără dobândă. Mi se spunea că merge doar la 14 euro. Credeți că se poate? A reușit cineva? Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Ofertele din Orange shop diferă de ofertele din magazinul online. Pentru situatia lui Razvan există 2 variante : 1. Magazin online - activare numar nou cu abonament Orange Me 8 start, cu posibilitate achiziționare P30 în rate 2. Orange Shop - migrare numar prepay cu abonament Orange Me 14, cu posibilitate achiziționare P30 în rate

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Razvan
#StarMember
Astăzi merg în Shop sa ma interesez pentru un p30. Soția are prepay și o sa migreze la Me8 start și vrem sa mai dam și buy back un P20 lite, are 1 an vechime. În magazinul online se poate, ar trebui și în Shop.

Ascary
Campion certificat
Eu la Note 10 facusem o simulare si tot asa,minim era 12 euro. Orangeshop Tulcea.

FaraUnID
Campion certificat
Depinde de telefon. In principiu rata lunara pentru telefon nu trebuie sa depaseasca valoarea abonamentului de telefonie mobila. Uite un exemplu de achizitie https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/huawei-y7-2019-32gb-dual-sim-aurora-blue Rata pentru telefon este cca 27 lei lunar + valoarea abonamentului Orange Me Start 8 cca 37 lei lunar. Per total cca 64 lei lunar.

Razvan
#StarMember
Oricum nu dau mult pe el, trebuie sa valorific un voucher, altfel l-aș fi luat din alta parte.

Ascary
Campion certificat
Sa ne spui Razvan ce ai facut.

Razvan
#StarMember
Am fost în Shop, evident ca nu au vrut sa ma ajute. Vroiau sa îmi bage pe gat un abonament de 14 euro. Am cerut o valoare de buy back pe Huawei P20 lite, aceasta este aproximativ 500 de lei. L-am rugat să-mi treacă un nr. prepay în Orange Me 8 start și apoi să comand online telefonul P30, nici acest lucru nu a vrut. Mi-a recomandat să sunt la 200 și să apelez la colegii din magazinul online că ei au alta platformă și pot obține telefonul la Orange Me start 8. Știu că sunt 2 platforme diferite, dar fiindcă reprezintă Orange, ofertele să fie la comun.

7UP
Explorator
Salut, abonamentul de 8 euro cu orice telefon in rata se oferă in următoarele condiții : -Sa ai drept de rata (sa nu fii suspendat in ultimile 12 luni deloc și sa ai o vechime de minim 18 luni in rețea ) -Valoare ratei sa îți este data de media valorii abonamentului - orange me start 8 îți oferă rata doar in online in magazin nu o sa îți facă pentru un telefon scump s10 sa zicem IMPORTANT Trebuie sa faci o simulare completa pentru ca pe site fără sa te loghezi îți spune ca nu trebuie sa plătești avans dacă tu ai valoarea abonamentului doar de 8 euro rata o sa îți fie tot de 8 euro și diferența se oferă la curier .

Razvan
#StarMember
Am 15 ani vechime în Orange, tocmai ca vreau sa transform un nr prepay în Orange Me 8 start pe contul meu.

Razvan
#StarMember
La P30, rata o sa fie undeva la 27 de lei, după ce scad un voucher, o sa fie ok.

Koko_1
Junior entuziast
În luna octombrie am trecut un nr.prepay pe abonamentul Orange ME Start 8 cu telefon în rate pe factura. (Huawei P Smart Z). Deci se poate.

Razvan
#StarMember
Mișto, se poate, numai ca nu prea vor angajații, pierd vreun comision.

Diana
Cunoscător
@Vio73 am fost sa platesc abonamentul in Auchan la partener Orange si am fost intrebata daca nu vreau sa cumpar un telefon in rate cu scaderea abonamentului de la 12 euro la 8 euro cu plata egala cu abonamentul , mi s-a parut interesant , dar nu am facut-o , abonamentul in cauza expira in august 2020 si mi se pare prea devreme oferta pentru retentie ,am facut simulare si in magazinul on line si a fost asemanator ,in concluzie se poate daca gasesti operatorul dispus sa faca oferta

Vio73
#StarMember
Au momente când se poate și momemente când nu.

Ascary
Campion certificat
Si cred ca si de la județ la județ e diferenta de oferta in privinta ratelor.