anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ZVON - Samsung pregătește lansarea unor ochelari AR

FaraUnID
Campion certificat

Samsung pare să se pregătească de lansarea unor ochelari inteligenți cu realitate augmentată, dacă cele două clipuri care au scăpat pe internet se dovedesc a fi adevărate.

 

Acestea prezintă conceptul din spatele acestei noi categorii de dispozitive, iar Samsung ar putea începe să tindă spre acest viitor prin lansarea unei prime generații de ochelari inteligenți.

 

https://streamable.com/znub5d#

 

Dispozitivele prezentate în clipurile de concept de la Samsung sugerează niște cazuri de utilizare mai puțin obișnuite, precum proiectarea de ecrane virtuale în mediul înconjurător.

 

https://streamable.com/8xiot5

 

Ai putea înlocui un televizor sau un monitor de PC cu astfel de ochelari, crescând astfel și nivelul confidențialității conținutului afișat, întrucât doar utilizatorul va putea vedea ceea ce este afișat. De asemenea, ar putea fi proiectate medii virtuale în jurul utilizatorului, iar apelurile cu „holograme” ar putea duce la un nou nivel de interacțiune de la distanță între persoane.

 

Toate aceste cazuri de utilizare nu sunt străine celor care au văzut prezentările HoloLens sau Magic Leap, dispozitive orientate momentan către dezvoltatori și către mediul de business. Acestea oferă însă un câmp vizual foarte mic pentru elementele virtuale afișate. De asemenea, HoloLens și Magic Leap, spre diferență de conceptul Samsung, nu au și funcția de ochelari de soare, care să poată întuneca lentilele la nevoie.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/realitate-virtuala/leak-cum-...

 

Desi interesanta ideea, pana la o lansare oficiala sau comunicat oficial pe aceasta tema venit direct de la Samsung, toata treaba ramane in faza de zvon.

 

 

0 Răspunsuri 0