anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Zvon Motorola Razr 2 5G

FaraUnID
Campion certificat

Apărând, deocamdată, sub forma unor randări neoficiale, noul Motorola RAZR 2020 (RAZR 5G / Odyssey) nu trasează un design fundamental diferit. În schimb, Motorola pare că s-a concentrat pe alinierea la standardele impuse de competiție, schimbând ecranul de 6.2 inch cu o soluție de 6.85 inch mult mai savuroasă din punct de vedere vizual.

 

Nu este clar cum anume stau lucrurile la partea de rezoluție, însă noul Motorola RAZR 5G pare că va avea mai multe atuuri decât un ecran mai mare. Analizând randările puse la dispoziție, ornamentul camerei foto principale pare mai proeminent decât la modelul actual, fapt ce sugerează folosirea unor lentile mai performante și/sau senzor optic cu rezoluție crescută.

 

Potrivit acelorași imagini, Motorola RAZR 5G suportă utilizare atât cu ecranul complet extins, cât și parțial înclinat la unghi de aproximativ 100°, spre exemplu, folosind partea de jos pentru a derula și tasta în timp ce citim mesajele redate la partea de sus. Nu chiar o inovație, această facilitate se regăsește deja la seria de telefoane Galaxy Z Flip.

 

Deși nu reiese foarte bine din imagini, ecranul principal pare și el mai mare și cu un design mai apropiat conceptului edge-to-edge, Motorola reușind să subțieze mai mult rama lăsată în lateral.

 

Pe lateralul carcasei poate fi întrezărit și un singur buton fizic, posibil, senzor de amprentă.

 

Deși nu sunt confirmate de Motorola, zvonuri recente descriu Motorola RAZR 5G cu o configurație bazată pe Snapdragon 765, ajutat cu 8GB memorie RAM și 256GB stocare internă. Telefonul ar urma să fie susținut cu un acumulator de 2800 mAh, Motorola alegând să mizeze mai mult pe atuul tehnologiei de încărcare rapidă. Camera foto principală este un model de 48MP cu senzor furnizat de Samsung. În schimb, deasupra ecranului decupat vom găsi o cameră frontală de 20MP, utilă pentru poze selfie și apeluri video. Ecranul poziționat la partea exterioară ar urma să ofere aceeași diagonală de 2.7 inch, rolul său fiind strict pentru afișarea notificărilor primite și interacțiuni rapide cu aplicațiile de Android.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/motorola-ra...

 

Scump, fragil, baterie micoscopica si cu un hardware care se vrea a fi premium, dar in zona de entry-premium. Ca si in cazul primei generatii, nu stiu cat succes va avea.

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember
Pentru un Motorola nu arata rau, avand in vedere istoricul acestui brand. Chiar nici specificatiile nu sunt de ignorat si destul de acceptabile pentru nivelul modelului. Oricum gusturile... sunt ale fiecaruia.

Vio73
#StarMember
E loc sub soare pentru toată lumea! Am văzut că în ultima vreme Motorola încearcă să recupereze oarecum timpul pierdut, dar nu știu în ce măsură și reușește.

FaraUnID
Campion certificat
Iata ca avem si o animatie 360 cu noul Motorola Razr 2 5G așteptat a fi dezvaluit în cadrul unui eveniment de lansare exclusiv online, ținut pe data de 9 septembrie. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/cum-arata-noul-motorola-razr-2-5g-vizualizat-pentru-prima-data-in-perspectiva-la-360-de-grade-19154715/

FLo1
#StarMember
@FaraUnID: chiar nu arata rau. A pastrat ca forma, structura, design caracteristicile de baza specifice ale Motorola, in schimb vad deosebit dimensiunea (poate pentru ca e smart) si latimea lui (de parca e BB, dar poate tot datorita conceptului de smart). In rest depinde ce are pe software ca sa pot spune mai multe. Meniurile nu erau chiar alambicate, dar nici extraordinar de intuitive. Pentru mine, diferit a fost mereu o provocare 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Desi telefonul arata bine, aceste ecrane care se pliaza sunt extrem, extrem de sensibile. Citisem, in cazul precedentului RAZR, faptul ca Motorola interzicea lipisea unei folii de protectie pe un astfel de ecran, intezicea utilizarea altor huse cu exceptia celor certificate de ei, si inteziceau curatarea ecranului cu tot felul de solutii si lavete umede altele decat cele recomandate de ei.

FaraUnID
Campion certificat
Motorola RAZR 2 5G 256GB Graphite in precomanda la Orange, cu livrare joi 01 octombrie 2020, pentru suma de: - 7.025,82 Lei pret standard - 6.389,85 Lei impreuna cu abonamentul Smart Plus 25 - in rate incepand de la 266,24 Lei / lună La achizitie se ofera cadou un Smartwatch Moto 360 Gen 3 https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/motorola-razr-5g-256gb-graphite