anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ZVON Gama Samsung Galaxy S21

FaraUnID
Campion certificat

Pentru că deja știm aproape totul despre Galaxy Note20, care va fi prezentat oficial pe 5 august, privirile se îndreaptă deja către următorul smartphone de la Samsung. Seria Galaxy S21, care ar urma să fie lansată în primăvara anului viitor, ar putea fi una extrem de controversată, dacă noile zvonuri se dovedesc a fi adevărate.

 

Se pare că Samsung pregătește mai multe modele de chipset-uri Exynos pe care le va folosi, putând exista diferențe majore între performanța de pe modelul de bază și varianta Ultra.

 

Conform Mauri QHD, un leaker de pe Twitter https://twitter.com/MauriQHD/status/1287060069318705152 , Samsung pregătește seria Galaxy S21 cu trei modele, la fel ca în cazul seriei S20. Astfel, vom avea un Galaxy S21, un S21+ și un S21 Ultra, însă diferențele între ele ar putea fi mai mari decât în trecut. Se pare că Samsung ia în considerare inclusiv includerea unui chipset diferit pe varianta de bază, față de modelele mai scumpe.

 

În tweet-ul postat de Mauri HQD sunt listate cele trei modele, dintre care doar modelul Ultra și modelul S21 de bază au listate chipset-uri. Se pare că Samsung ia în considerare utilizarea unui Exynos 991 sau 992 modelul următor care va preceda modelul Exynos 990 de pe seria S20. Acest chipset va fi folosit doar pe modelul S21 de bază și nu va include un GPU produs de AMD.

 

Samsung și AMD au anunțat un parteneriat anul trecut, iar în 2021 am putea vedea primele chipset-uri care rezultă din acest parteneriat. Se pare că doar modelul Exynos 1000 ar putea fi echipat cu procesoare grafice AMD, care ar trebui să fie semnificativ mai performant, în special în jocuri 3D și alte aplicații cu grafică 3D avansată.

 

Aceeași sursă spunea că Samsung a luat în considerare chiar și utilizarea unui chipset din 2020 pe modelele din 2021, precum Snapdragon 865 sau chiar Exynos 990.

 

Desigur, aceste modele ar fi lansate în Europa. În SUA, China și Coreea de Sud sunt așteptate chiar și pe Galaxy S21 tot chipset-uri Qualcomm, probabil din generația următoare, Snapdragon 875. Pentru că Samsung ia în considerare scăderea prețului telefoanelor sale, modelul de bază Galaxy S21 ar putea fi livrat cu un ecran la 60 Hz, nu la 120 Hz, iar întreaga gamă de produse ar putea să vină fără adaptoare de priză sau căști în pachet, la fel cum plănuiește și Apple să facă pe seria iPhone 12.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-s21-...

7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Degeaba scad pretul telefonului, daca ti-l trimit fara adaptor de priza.. Atat timp cat, pe client il costa la fel sau mai mult, nu vad de ce si-ar mai pierde timpul cautand in alta parte un adaptor.. ar fi culmea sa ai mereu un laptop/pc la indemana ca sa-ti incarci telefonul.. Poate la casti esti mai dispus sa renunti, ca poti avea o preferinta, dar, la adaptor?!.. hmm... sunt amuzanti.. ca sa nu spun un cuvant cenzurat..

FaraUnID
Campion certificat
Cel mai probabil s-a mers pe ideea reducerii costurilor de productie si implicit pe ideea unui pret de retail ceva mai mic. Din moment ce incarcatoarele pentru telefoanele mobile au fost standardizate la nivel de UE s-a mers pe principiul: Foloeste fiecare incarcatorul pe care il are ramas prin casa, cumpara unul original sau alege unul de pe taraba.

Jay
Campion certificat
De acord, dar, poti sa nu mai ai, din diferite motive, poti sa nu vrei de la taraba, ca poate iti faci telefonul omleta si, daca original e scump, rezultat posibil, unii se vor orienta spre telefoane din alta gama, care vin cu încărcător complet.. surprize, surprize.. Eu am câteva încărcătoare prin casa, dar, ma deranjează ideea.. S-ar putea sa li se întoarcă peste bot politica asta.. 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Nu te impiedica nimeni sa-ti cumperi incacator original. In momentul in care achiztionezi produsul, ai posibilitatea sa-ti cumperi si incarcator separat. Conform zvonurilor si cei de Apple ar adopta aceeasi tactica in cazul viitorului iPhone 12 si cred ca va deveni un trend, iar majoritatea producatorilor vor merge in directia asta.

mihai_13
Maestru
politica este alta..nu sa-ti cumperi incarcator separat... ci sa-l folosesti pe cel vechi (despre asta e vorba)

Vio73
#StarMember
Ar fi bine dacă ar folosi mai mult procesoarele Snapdragon decât Exynos, dar văd că merg în continuare mai mult pe ale lor. Vom vedea la momentul oportun ce și cum va fi!

FaraUnID
Campion certificat
Samsung pare că va anunța oficial noua serie Galaxy S21 încă de la începutul lunii ianuarie, disponibilitatea în magazine urmând să fie asigurată cel mai târziu în prima parte a lunii februarie 2021. Ilustrând modelele S21 și 21 Ultra, randările aparent generate pe baza schițelor oficiale create de Samsung confirmă designul cu ecran infinity-O, fără margini curbate. Astfel, modelul standard Galaxy S21 va avea ecran de 6.2 inch și o carcasă cu dimensiuni 151.7 x 71.2 x 7.9~9.0mm, aproape identice cu predecesorul S20. Galaxy S21+ vine cu ecran de 6.7 inch, respectiv 6.7 inch pentru modelul S21 Ultra, strecurat într-o carcasă cu dimensiuni 165.1 x 75.6 x 8.9~10.8mm. Exceptând înălțimea sa destul de mare, tot ce știm despre camera foto este că va avea senzor principal de 108MP și modul ultra-wide de 12MP, respectiv modul cu tehnologie Periscope și pentru funcția zoom. Zvonuri mai vechi descriau succesorul lui Galaxy S20 drept un smartphone cu stylus S Pen în pachetul cu accesorii. În timp ce această posibilitate nu poate fi exclusă complet, randările circulate până acum nu ilustrează pe carcasa telefonului și prezența unui slot dedicat pentru stylus. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-s21-s21-si-s21-ultra-primesc-imagini-si-calendar-de-lansare-neoficial-19159993/