anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ZTE Axon 20 5G

FaraUnID
Campion certificat

Noul Axon 20 5G de la ZTE integrează chipset-ul Snapdragon 765 de la Qualcomm, și vine în trei configurații hardware: 6+128 GB, 8+128 GB și 8+256 GB. Acesta beneficiază de un sistem cu patru camere pe partea din spate și de un display de 6,92” cu rezoluție FullHD+ și raport de aspect 20,5:9. Ecranul este unul la frecvență de 90 Hz, deci nu unul dintre cele mai rapide de pe piață, dar oferă culori pe 10 biți și compatibilitate cu gamutul de culoare DCI-P3.

 

Acest ecran este însă și motivul pentru care acest telefon iese în evidență, întrucât în partea de sus, acesta are o parte transparentă. ZTE spune că Axon 20 5G folosește un sistem realizat din cinci straturi pentru a ascunde camera foto și pentru a permite luminii să treacă pentru a ajunge la cameră. De asemenea, în zona camerei, pot fi observate mici diferențe de culoare și intensitate a pixelilor, însă la o privire rapidă, totul pare normal.

 

Pentru că o cameră frontală ascunsă în spatele unui ecran ar putea oferi rezultate mai slabe în utilizare, ZTE spune că a implementat și un algoritm software care să îmbunătățească fotografiile realizate.

 

ZTE Axon 20 5G vine cu o cameră principală de 64 megapixeli, și camere secundare de 8, 2 și iarăși 2 megapixeli. Camera frontală ascunsă vine cu rezoluție de 32 megapixeli acumulator de 4.220 mAh cu încărcare rapidă la 30W, are o grosime de 7,98mm. Zona din jurul camerei poate fi observată în special pe imagini în culori deschise, dar este aproape invizibilă pe nuanțe închise.

 

Prețul este de 2.198 yuan pentru varianta de bază, 2.498 yuan pentru varianta de medie și 2.798 yuan pentru varianta de top. În Europa, aceste prețuri pentru ZTE Axon 20 5G sunt echivalente cu 270 euro, 305 euro, respectiv 340 euro. Desigur, modelele din China care ajung în Europa sunt de obicei mai scumpe, deci dacă Axon 20 5G ajunge într-adevăr pe piața de la noi, ne așteptăm la creșteri de preț cu cel puțin 20%.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/zte-axon-20...

 

Un telefon echilibrat si la un pret atractiv. Din pacate, si acest telefon, ca multe altele, cel mai probabil nu va ajunge in Romania pe canale oficiale.

 

Poate rebrand-uieste Orange variante de culoare Orange si o vand exclusiv in Romania cu 1000 de euro la liber, asa cum au facut cu ZTE Axon 10 Pro 5G https://comunitate.orange.ro/questions/2203291-orange-neva-jet-5g-zvon-realitate

 

 

6 Răspunsuri 6

And04
Senior
Un telefon cu specificatii mai mult decat decente zic eu...Ramane de vazut daca va intra si pe piata din Romania.

Razvan
#StarMember
În 5G sunt disponibile benzile N1 și N78 care le utilizează ORO în prezent. De asemenea este compatibil 5G NSA/SA. Poate fi un concurent serios pe 5G pe segmentul de telefoane medium-range.

FaraUnID
Campion certificat
Foarte putine modele de la ZTE au ajuns in Romania pe canale oficiale. Majoritatea au venit rebrand-uite de catre operatori, cu firmware custom si la preturi usor nesimtite. Cel mai bun exemplu este Orange Neva Jet, un telefon cu 6GB RAM cu 128GB spatiu de stocare si pe care Orange cere 4400 lei la liber, aproape aceeasi bani ca pentru modelul original, nebrand-uit. Si asta in condtitiile in care un OnePlus Nord cu 12GB RAM si 256GB costa cca 500 euro direct pe site-ul producatorului. Desigur fiecare telefon are plusuri si minusuri de partea sa, dar diferenta de pret nu este justificata.

Razvan
#StarMember
Orange poate să ceară, depinde de cumpărători dacă sunt dispuși să dea acești bani.

FaraUnID
Campion certificat
Cu mici exceptii, Orange are si a avut preturi peste cele ale consurentei. Asa ca despre ce discutam!

Laura_cio
Senior
Bine ar fi sa intre pe piata europeană. Are un preț accesibil.