anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ZOVN Orange va inchide platforma IPTV a Telekom !?!?!?!

FaraUnID
Campion certificat

!!! BREAKING NEWS !!!!

Se intampla acum in Romania. Sute de mii de abonati afectati sunt in stare de soc. CITESTE SI O SA RAMAI UIMIT. Cam asa ar suna un titlu de specialitate daca vrei sa faci trafic pe site.

 

Dupa ce Comisia Europeană a aprobat achiziția Telekom Romania Communications de către Orange https://comunitate.orange.ro/questions/2740682-comisia-europeana-aprobat-achizitia-telekom-romania-c... in mediul online a inceput sa circule un "insider rumor" conform caruia, in aroganta tipic frantuzeasca, reteaua #1 va inchide platforma de IPTV a Telekom in incercarea disperata de a migra clientii de IPTV Telekom pe platformele DTH si CATV de culoare portocalie.

 

Daca se va intampla asta, draga operator francez cu sigla portocalie, considera faptul ca ti-ai dat foc la valiza.

 

@Danela Puteti confirma acest zvon? Nu de alta, dar am deja completata o cerere de portare atat pentru serviciile fixe Telekom cat si pentru cele mobile Orange catre Digi.

10 Răspunsuri 10

Neaplicabil
OMG!!! Nenorocire! Incredibil, in premiera in Romania, numai in reteaua #1!! :)) Sorry, incercam doar sa pastrez stilul de breaking news cu clickbait atasat. Nu mi-a iesit, asa-i? :)) Anyway, revenind la problema din subiect. Ba...ar fi cam naspa daca se va intampla asta... Dar e bine ca ai deja completata cererea de portare. Macar nu mai pierzi timpul aiurea. :))

FaraUnID
Campion certificat
Ideea este ca persoanele care au optat pentru IPTV Telekom, au facut-o din anumite considerente: - dpv tehnic nu pot avea DTH (subsemnatul se incadreaza in aceasta categorie) - dpv tehnic nu au acces la infrastructura de fibra si implict CATV Digital (subsemnatul se incadreaza in aceasta categorie) - din comoditate nu au vrut sa se complice cu fire, cablugi, gauri date in pereti, cartele si ligheane in geam (subsemnatul rezoneaza cu aceata categorie de consumator) Pe langa aspecte enumerate anterior, platforma de IPTV a Telekom este la ani lumina comparativ cu platfoma de Web TV a retelei #1 aka Orange TV GO. STB-uri Kaon si Samsung oferite de Telekom abonatilor de IPTV sunt cu 12 clase peste Orange TV Go Box.

Razvan
#StarMember
Până la încheiere tranzacției și includerea clienților Telekom în portofoliul Orange România, nu cred că se face un astfel de anunț. Dacă vor considera că businessul nu vor să-l dezvolte, fie îl vor închide, fie îl vor scoate la tarabă.

Vio73
#StarMember
Deocamdată nici eu nu cred că s-a anunțat așa ceva, pentru că nu găsesc această știre nicăieri, iar tranzacția nu este finalizată!

FaraUnID
Campion certificat
Nu ai ce stire sa gasesti pe acest subiect, pentru ca o infomatie scapata din interior si neconfirmata. Cam aste ar fi definitia zvonului.

rrus1
Începător
Orange...sunt informatii despre IPTV de la Telekom? Folosesc serviciile IPTV de la Telekom, multumita si parca sa ma apuc sa schimb cabluri prin casa nu prea ma incanta.

mar71a
Începător
Nu cred ca cineva ar prelua alt operator si ar decide sa inchida ceva. Asta ar fi clar in dezavantajul Orange. Eu am doua retele fixe fibra (tv/internet - Digi Cablu si Telekom IPTV). Asta din cauza sportului la care ma uitam pe vremea cand aveam echipe calificate. Va aduceti aminte cand un meci era pe Digi si altul pe Telekom? Ambele sunt expirate de ani de zile. Am si un satelit de la Orange, unde sunt si abonat la voce mobila. Daca renunta la IPTV atunci Telekom, sau cum se va numi, zboara. Nu am ce sa fac cu doua retele de cablu tv in casa. Cred ca mai sunt destui in situatia mea.

FLo1
#StarMember
@mar71a: Înseamnă că vei fi uimit și neplăcut surprins de ce sunt în stare unii CEO pentru eficientizarea businessului propriu. Abonații / clienții sunt doar pârghii ale businessului, nicidecum scopul afacerii. Sfat personal: piaptănă-ți abonamentele/ rețelele și te vei bucura muuuult mai mult.

Salut! In momentul de fata, oferta de servicii ramane aceeasi, dar in urma tranzactiei ne dorim ca portofoliul de oferte TV sa fie imbogatit, motiv pentru care vom transmite in timp util amanunte legate de orice schimbari vor aparea. Multumim!

Sa considerati ca iptv este o technologia total diferita si merge prin cablu utp de retea in loc de cablu coaxial. In plus ofera calitate video mult mai buna. Va fi foarte complicat pentru cine a scos cablu coaxial si a pus cablu de reta gandind la viitor, sa refaca instalatia inca o data cu cablu coaxial. iptv si protocot ip este viitor, sa nu mergem inapoi la epoca de piatra! Actual orange nu ofera IPTV cum a oferit telekom, sper va progresa....