anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi Mi TV Master Series

FaraUnID
Campion certificat

Profitând de creșterea pieței televizoarelor inteligente, dar și de faptul că, în general, reușește să ofere clienților săi produse la prețuri mai mici față de restul competitorilor, Xiaomi a anunțat lansarea primului său Smart TV.

 

Experții explică faptul că acest nou Smart TV vine echipat cu un panou LG OLED 4K, care reușește să redea 98,5% din gama de culori folosită de către industria cinematografică.

 

 

Pe lângă capacitatea de a reda cu fidelitate o gamă largă de culori, Xiaomi își asigură fanii că acest Smart TV poate reda orice format standard HDR: Dolby Vision, HDR10+, HDR and HLG. Pe lângă acestea se adaugă și un port HDMI 2.1 și un sistem Dolby Atmos cu cinci canale.

 

Acest Smart TV se dovedește extrem de versatil, oferind o experiență superioară gamerilor prin rata de împrospătare variabilă și răspunsuri care au nevoie de doar o singură milisecundă. Xiaomi își prezintă ca fiind pregătit pentru următoarea generație de console.

 

În China prețul Masters Series este de aproximativ 1.800 de dolari, dar experții explică faptul că în restul lumii și mai ales în Statele Unite ale Americii prețul ar putea fi mai mare. Acest lucru este posibil datorită faptului că Xiaomi ține prețurile mai mici în țara natală și prin oferirea de conținut odată cu astfel de produse.

 

Acest model a fost pus la vânzare în China pentru un preț care atinge în jur de 1.800 de dolari.

 

Sursa - https://www.descopera.ro/lumea-digitala/19408595-xiaomi-v...

 

6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Wow! 1800 dolari?!.. Pentru primul produs de gen pe piata.. cam scump.. cu toate culorile lui..

svetalex
Senior certificat
Da... cam mult pentru bugetul unei familii 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Si asta in conditiile in care pretul unui LG 88ZX este de 31000 EURO.

Jay
Campion certificat
Si se vand precum painea calda, nu?!.. :) Indiferent ce stie sa faca.. h__l no!!.. prea exagerate.. cand il compari cu LG, nu mai pare asa wow, dar, tot n-as da 1800 dolari..

svetalex
Senior certificat
Să fim serioși 31.000 eur este cam jumătate din prețul unui apartament cu 2 camere. Ce venituri ar trebui să ai să îți permiți un asemea televizor? Și oare ce l-ar face să merite atâția bani? Dar presupun că atâta timp cât este cerere, va exista și ofertă

Vio73
#StarMember
Sunt persoane care ar da și sume din acestea. Dar nu cred că vor fi prea multe. Oricum, nu e pentru muritorii de rând!