anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Televizoare noi TCL pe care speram sa le regăsim și în magazinele Orange

TheSpecialist
Maestru

TCL aduce în România noile serii C71 şi C81. TCL este o companie de care am auzit des în ultima vreme, companie ce are sub tutelă brandurile Alcatel şi BlackBerry, deci e un nume cu greutate. Activează de ceva vreme şi pe piaţa TV, acolo unde e bine văzută în Asia şi a început să pătrundă cu succes şi în Vest.

 

Și în magazinul Orange, am putut vedea aceasta marca și se pare ca s-a bucurat de un real succes datorita prețului foarte bun.

În seria TCL C71 se găsesc modele de 50 inch, 55 inch şi 65 inch, cu preţ de pornire de 687 de euro.

Televizoarele vin cu tehnologie Quantum Dot şi afişaj de 1 miliard de culori şi nuanţe diferite.

În seria C81 se găsesc modele cu diagonale de 55 inch, 65 inch şi 75, iar toate noile televizoare au parte de suport HDR, HDR10+ şi tehnologii 4K HDR Premium sau Dolby Vision HDR.

Modelele din seria C81 pornesc de la 815 euro, iar ele aduc sunet ONKYO 2.1 cu difuzoare în faţă şi subwoofer dedicat în spate.

Acestea sunt televizoare inteligente, care pun la bătaie atât Google Assistant, Amazon Alexa, dar şi Android 9.0

 

Mai multe detalii aveți aici : https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/tcl-aduce-in-romania-televizoare-qled-4k-la-preturi-bune

8 Răspunsuri 8

Ascary
Campion certificat
Vio din comunitatea noastra parca a achizionat de la Orange un TLC. Tin minte ca a avut numai cuvinte de lauda despre el. La performanțe aducea cu Sony pe care l-a luat mai inainte.Sper sa nu fac vreo confuzie.

Vio73
#StarMember
E, nu e la nivelul Sony, dar e un televizor destul de bun în raportul calitate-preț. Din ce văd eu aici, modelele mai noi sunt mai dotate, dar și prețurile sunt mai ridicate, lucru normal dealtfel.Oricum ar fi, sunt destul de bune la dotări și prețul este unul competitiv, în comparație cu alte modele ce oferă dotări similare.Le așteptăm și la Orange!

Vio73
#StarMember
Pot să spun că mi-am mai luat unul, cu diagonală de 109, la 1271 lei și sunt destul de mulțumit de el. Pe partea de smart pot spune că e la nivelul Sony, iar imaginea am reușit s-o reglez destul de bine. Mă declar destul de mulțumit de această marcă!

TheSpecialist
Maestru
Clar, este marca de luat în considerare. Raportul calitate/preț mi se pare foarte bun.

Ascary
Campion certificat
Nu vibreaza culorile ca la un Samsung dar nici nu te dor ochii,ca sa nu mai vorbim de consumul scazut de energie. In banii astia ofera tot ce se poate si poate o sa va mirati dar sunt si incredibil de rezistente in timp din review-urile citite. Merita banutii. Important este ca posesorul sa fie multumit iar cu diferenta de bani (cat dadea pe un Samsung) il mai garniseste cu ceva,un Harmony,o Alexa,un Chromecast,ba chiar cu un sistem audio mai bunicel.Nu recomand bluetooth 🙂

Vio73
#StarMember
Păi au chromecast și cam tot ce vrei. Chiar android 9.0!

Ascary
Campion certificat
Cum sa aibă Chromecast Vio ?! :)) Sigur nu faci vreo confuzie?

Vio73
#StarMember
Mă refer la faptul că poți reda conținut de pe telefon. Oricum, rulează foarte bine și alte aplicații, pentru că androidul e minunat!