anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telegram crește la 2GB limita pentru transferuri de fișiere

FaraUnID
Campion certificat

Telegram aduce un upgrade major aplicației pentru mobil, noua versiune 6.3.0 adăugând opțiuni precum setarea unui clip video în locul pozei de profil, funcție People Nearby îmbunătățită, mesaje de status pentru grupurile de discuții și schimburi de fișiere cu dimensiuni de până la 2GB.

 

Utilizatorii pot acum să adauge videoclipuri la profilul lor, în loc de o imagine statică simplă. Atunci când încarcă un videoclip, utilizatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a aplica filtre de imagine sau a adăuga stickere animate folosind editorul media Telegram.

 

Cât despre editorul media, și acesta a primit îmbunătățiri. Spre exemplu, acum există un nou slider „Soften Skin” cu ajutorul căruia putem ascunde imperfecțiunile feței, disponibil pentru clipurile realizate folosind camera frontală. În plus clipurile video pot fi decupate și rotite înainte de a fi trimise altor utilizatori Telegram, fără să mai apelăm la alte aplicații pentru editare video.

 

Pe ecranul de chat, conținutul media primit de la alți utilizatori Telegram este ilustrat cu o miniatură generată automat. O altă opțiune utilă este posibilitatea de a filtra chat-urile inițiate de persoane care nu se ală în lista de contacte, bifând setarea „archive and mute new chats” în secțiunea Privacy & Security a meniului Settings.

 

Utilă pentru administratorii canalelor de discuții, secțiunea Group Stats va arăta statistici detaliate privind activitatea pe grup și creșterea numărului de participanți, complet cu o listă a celor mai activi membrii. Ierarhia acestora este stabilită atât pe baza numărului de mesaje, cât și lungimea acestora.

 

Interfața Telegram pentru desktop suportă acum folosirea de conturi multiple și schimburi de fișiere în limita a 2GB per fișier (față de 1.5GB până acum).

 

Aplicația Telegram 6.3.0 este disponibilă deja pentru instalare/actualizare în magazinele Play Store și App Store.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/aplicatii/telegram-creste-la...

 

15 Răspunsuri 15

Jay
Campion certificat
Nu stiu cum sta, ca numar de utilizatori, fata de whatsapp, dar, asta este un pas mare in fata.. pentru ca whatsapp are limita departe si de 1 GB, darmite de 2..

FLo1
#StarMember
2GB e o limita free de mult timp atinsa la multe platforme. Sunt platforme care iti permit la liber si 10 GB. Dar acum depinde la fiecare de mofturi si preferinte.

Jay
Campion certificat
Eu nu folosesc Telegram, n-am stiut de asa limita mare.. sunt intr-un grup, dar, nu prea am timp de el, asa ca ii dau cu ignore.. in rest, nu cunosc pe nimeni care sa foloseasca.. Whatsapp are avantajul timpului, deocamdata.. Eu am incercat sa trimit pe whatsapp cateva sute de mb.. si, n-am putut, am trimis prin wetransfer..

FLo1
#StarMember
@Jay: wetransfer il poti folosi si de pe mobil fara probleme, nu doar de pe desktop/notebook. Si este la fel de simplu si usor de folosit ca whatsappu'. Atat doar ca este cu destinatari "adrese de email" in loc de "nr. de telefon". Sunt si alte platforme care iti permit transfer free de 10GB, chiar daca nu la fel de rapide ca viteza de incarcare. E prea mare oferta in astfel de solutii. De solutii de cloud... n-are rost sa mai discutam, multiple si acestea.

Adrian_Ionescu
Începător
Mi-am instalat de putin timp Telegram pe telefon dar il folosesc din ce in ce mai mult. Primesc si multe stiri, ceea ce este OK. Voi ce canale urmariti?

Turdeanul
Explorator
Buna ziua,pentru cei care utilizam Telegram e o veste buna.Chiar daca foarte multa lume e pe whattap,eu unul am observat ca tot mai multa lume se inregistreaza pe Telegram fie din curiozitate fie...pentru ceva nou si diferit sau sa nu fie gasiti online pe whattap.De ex o verisoara din Belgia imi spunea ca sotul ei a trecut pe telgram pentru ca seful lui e pe whattap si daca intra online acesta vede imediat ca e online...iar cum seful nu e pt moment pe Telegram poate comunica cu sotia lui mai usor.

FLo1
#StarMember
@Turdeanul: sunt solutii si pentru dualApp. Adica un alt numar si problema e rezolvata si cu whatappu'. Daca nu, messenger-uri sunt gramada in lumea aplicatiilor, chiar gratuite.

Jay
Campion certificat
Eu am avut o perioada, scurta, instalat si viber.. dar, tot asa, nu prea l-am folosit, asa ca i-am zis pa pa..

Turdeanul
Explorator
Buna,nu stiam de acesta aplicatie,interesanta,multumesc de pont.

Turdeanul
Explorator
@Jay Viber e mult mai fain fata de WhattAp. Odata sincronizat pe desktop nu mai ai nevoie de wi-fi activ pe telefon pentru a putea sa il folosesti de pe desktop, laptop. Pentru mine e un avantaj doar ca multe persoane nu il vad mai bine decat whattap, doar ca gusturile difera.

Jay
Campion certificat
Totul este sa ai cu cine folosi aplicatiile.. Parerea mea este ca whatsapp are un singur avantaj, a fost printre primii, daca nu chiar primul, cel putin, a fost primul despre care am auzit eu.. insa, a cam ramas in urma la ce are de oferit.. Nu stiam ca viber poate fi folosit si fara sa fie si telefonul in zona si cu semnal... eu am avut probleme cu telefonul si mi-ar fi fost de ajutor sa pot folosi aplicatia pe desktop in intervalul ala.. chiar am pierdut niste informatii..

Turdeanul
Explorator
@Jay sa sa spun un alt avantaj...se poate descarca bateria la telefon...odata sincronizat cu desktopul sau inchizi tu telefonul din diverse motive...poti face apeluri de pe desktop fara sa fie nevoie de wi-fi activ pe tel cum cere whattap-ul

FaraUnID
Campion certificat
R.I.P. BlackBerry Messenger! Cunoscatorii stiu ce am vrut sa spun.

Vio73
#StarMember
Lucruri interesante pe care le aflăm! Mulțumim!