anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

TCL aduce în România televizoarele X91 QLED 8K certificate IMAX Enhanced

FaraUnID
Campion certificat

TCL lansează pentru piața din România seria X91 de televizoare QLED 8K, bazate pe platforma Android TV și prevăzute cu certificarea IMAX Enhanced pentru divertisment.

 

De patru ori mai mare decât cea a televizoarelor UHD 4K și de 16 ori mai mare decât a televizoarelor Full HD, rezoluția 8K (7680 x 4320 pixeli) poate fi experimentată atât la vizionarea de conținut video nativ, cât și cu producții standard de televiziune. TV-urile TCL 8K dispun de suport pentru optimizarea conținutului SD, HD, FHD, 4K și videoclipuri pentru afișare la rezoluția nativă a televizorului.

 

CERTIFICARE HDR PREMIUM 1000 și DOLBY ATMOS

 

Seria X91 folosește ecrane LCD cu tehnologie Quantum DOT, oferind deopotrivă luminozitatea și acuratețea culorilor necesară pentru redarea de conținut HDR. Experiența de vizionare este completată cu procesare Dolby Atmos, pentru efecte de spațializare a sunetului redat prin difuzoarele încorporate.

 

Având la bază platforma Android TV, noile modele de televizoare X91 se pot conecta la internet și lărgi experiența multimedia folosind aplicații native de Android, cum ar fi YouTube și Netflix.

 

Televizorul poate fi folosit și cu aplicații de videoconferință, mulțumită camerei web integrate. Mulțumită designului de tip pop-up, aceasta poate fi ascunsă în corpul televizorului atunci când nu este folosită, evitând astfel încălcarea intimității.

 

Printre dotările oferite se mai numără conectivitate Wi-Fi dual-band, Bluetooth 5.0, multiple porturi USB și intrări HDMI.

 

Televizoare cu un design ultra-slim, seria TCL X91 este propusă alături de alte două modele TV QLED, seriile C71 și C81.

 

Acestea fac parte din linia TV QLED 2020 a TCL și vin în variante de 65 și 75 de inch. Din păcate, prețurile și detalii precise privind disponibilitatea în magazinele din România nu sunt disponibile, deocamdată.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/televizoare/tcl-aduce-romani...

 

Faptul ca piata se diversifica prin intermediul acestor modele TCL X91 QLED 8K este un lucru cat se poate de benefic pentru consumatorul final.

 

Faptul ca numarul canalelor 4K din grila operatorilor de la noi se pot numara pe degetele de o singura mana este o treaba relativ ok si reprezinta un inceput.

 

Faptul ca in momentul de fata si din cunostintele mele, niciun provider de la noi nu are in grila canale 8K native, faca ca achizitia unui astfel de televizor, in momentul de fata, sa fie pusa sub semnul intrebarii.

 

Faptul ca 75% - 80% din numarul de canale din grila digitala sunt de umplutura si emit SD sau providerii fac downscale catre SD pentru a aface economie de banda e cam de anii '90.

 

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Ăștia nu se dezmint! Foarte bune televizoarele lor, în raportul calitate preț. Am două bucăți deja și pe viitor o să-mi mai iau.

TheSpecialist
Maestru
Suna bine de tot! Cu siguranță o sa achiziționez și eu unul. Deja aveam un feedback bun de la @Vio73 , acum varianta 8k sper sa ajungă cât mai curând în magazine.

Miha_Z
#StarMember
Televizorul arata bine, dar din pacate la noi in tara nu poate fi folosit la adevarata lui valoare. Mai avem de asteptat pana cand providerii vor adauga in grila de canale si programe 8K.

Vio73
#StarMember
Fac tv-uri destul de bune, care rulează foarte bine aplicațiile, ca tv-urile de top. La modelele deținute de mine, trebuie făcut cu atenție reglajul culorilor, dar văd că și-au făcut acum vreo două săptămâni un update și e din ce în ce mai bine și pe partea de tv ( mă refer la culori). Oricum, la ce dotări are, e super! Revenind la modelul prezentat, e de luat în calcul, dacă va avea și un preț atractiv.