anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Stremio, alternativa Netflix

Ascary
Campion certificat
Acum cand stam mai greu cu banii si vrem sa urmarim un film gratis va recomand aplicatia Stremio.Cele mai importante avantaje ale acestei aplicatii comparativ cu site-urile de filme online sunt urmatoarele:
– Aplicatia poate fi instalata pe orice sistem de operare, iar modul de instalare nu difera in functie de acestea (vezi aici cum se instaleaza pe mobil, android).
– Poti vedea filme online subtitrate 4K UHD, insa majoritatea pot fi gasite in format HD si Full HD. Unele filme pot fi vazute si in format 3D.
– Iti poti alege subtitrarea care se potriveste cel mai bine.
– Filmul se incarca foarte repede si nu se intrerupe in timpul vizionarii.
– Probabil unul dintre cele mai mari avantaje fata de site-urile de filme online este acela ca nu esti deranjat de reclame. Nu exista niciun fel de reclama!
– Filmele au o descriere foarte buna, poti vedea ce nota au pe IMDB, poti vedea trailer-ul acestora inainte de a da play filmului. Interfata nu este foarte diferita fata de cea a Netflix.
– Iti poti face liste cu flime pe care intentionezi sa le vizionezi in viitor;
– Daca ai inceput sa urmaresti un film insa nu l-ai terminat atunci cand vei deschide din nou aplicatia acesta va fi reluat de unde ai ramas.
Pentru android aplicatia o gasiti in Google Play si apoi faceti cast cu televizorul vostru,daca nu aveti android pe televizor. Urmariti prin wifi ca sa nu va consumati traficul.
Daca nu va descurcati cu instalarea,subtitrari,setari etc puteti sa ma intrebati aici si va raspund cu placere.
64 Răspunsuri 64

Jay
Campion certificat
Dacă e gratis, e binevenit oricând.. :) Pare interesanta aplicatia.. Când îmi va permite timpul, de ce nu?!.

Miha_Z
#StarMember
Super. O sa incerc si eu aplicatia Stremio. Nu stiam de ea. Daca voi avea nelamuriri te voi intreba. Ce ma atrage cel mai mult e faptul ca sunt si filme in format 3D. Acum am sansa de a folosi SmartTV 3D la adevarata lui valoare.

Vio73
#StarMember
Orice alternativă este binevenită întotdeauna! Mulțumim!

teacher_
#StarMember
Ce bine că le face putina concurență la Netflix...

Jay
Campion certificat
Am cam profitat de wi-fi în perioada asta.. m-am uitat la o serie întreaga dintr-un serial.. si mai am ceva intenții criminale.. 🙂

Ciucuras
Cunoscător certificat
Multumesc frumos. Fiind pasionata de filme este binevenita orice aplicatie de acest gen. Ma apuc de instalat pe laptop sa vad ce oferta de filme am la dispozitie.

Ascary
Campion certificat
Ciucuraș,pune la un loc Netflix+HBO+IMDb si vezi "oferta" Stremio. :) Aplicatia pentru windows: https://www.stremio.com/downloads

Ciucuras
Cunoscător certificat
Deja am instalat, nu am stat deloc pe ganduri :). Am cautat un serial pe care il urmaream pe un site online si nu exista in oferta Netflix ori HBO Go si l-am gasit in aplicaia asta. Bucurie maxima si e gratuit. Suuuper!!!! Iti multumesc mult @Ascary.

Ascary
Campion certificat
Mon plaisir 🙂

TheSpecialist
Maestru
La casa de papel!!!! Super tare aplicația! Mulțam @Ascary!

Ascary
Campion certificat
Cu placere The Special List. Nu uitati sa instalati add-ons-urile ca să aveți mai multe surse.

TheSpecialist
Maestru
Mi-a apărut ceva la un moment dat, dar i-am dat cu flit instant, fără sa vad despre ce e vorba :)). O sa fiu mai atent. Oricum, sunt la zi cu titlurile din ce am văzut, adică filme ce au apărut la cinema doar de puțin timp, deja sunt pe Stremio.

Vrajitoarea
Cunoscător
Interesant, nu stiam, asa ca multumim de informatie 🙂

teacher_
#StarMember
Mă întreb oare cat timp va trece până va întrece Netflix...? Că despre HBO Go nu cred că este vorba...