anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sony Xperia 1 III - Visul de 1.300 euro, va primi un singur update de sistem

FaraUnID
Campion certificat

Mult asteptatul si mult ravnitul (ce catre unii) Sony Xperia 1 III vine cu o surpriza de proportii pentru fanii brand-ului. Sony a confirmat că suportul software pentru cel mai nou smartphone high-end al său, Xperia 1 III, este de numai doi ani.

 

Xperia 1 III este un dispozitiv echipat cu un chipset Snapdragon 888, un ecran 4K OLED la 120 Hz și vine cu un sistem de camere unic, care integrează un zoom cu obiectiv periscopic, cu distanță focală variabilă. Cu eforturi de marketing mai mari și poate un preț ușor ajustat, acest model de la Sony ar trebui să fie unul dintre cele mai populare flagship-uri de pe piață. Totuși, compania nu pare să depună mari eforturi în acest sens, iar asta pare să ducă și la un suport limitat atunci când vine vorba despre actualizări.

 

Conform Droidapp.nl https://www.droidapp.nl/nieuws/sony-xperia-1-iii-krijgt-e... care citează declarații de la Sony Olanda, Xperia 1 III este programat să primească un singur update major de sistem și doar doi ani de actualizări de securitate.

 

Astfel, cel mai nou smartphone de top Sony primește suport echivalent cu unele dintre cele mai modeste dispozitive ale altor companii, cu prețuri de până 5-6 ori mai mici.

 

În comparație, Samsung și OnePlus promit câte trei ani de actualizări de sistem și patru de securitate pe telefoanele lor de top.

Astfel, cei care erau deja dezamăgiți de prețul foarte înalt al telefoanelor Sony, au încă un motiv în plus să stea departe de ele. Fiind un smartphone lansat de curând, Xperia 1 III, vine din fabrică cu Android 11. Asta înseamnă că Android 12, care se lansează oficial peste doar câteva săptămâni, va fi singurul update major de sistem al acestui mode.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/xperia-1-ii...

 

Inca va doriti un Sony Xperia 1 III si ateptati precomezile Orange la "pret special de lansare" ?!?!?!

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember
Scump, doamna, scump, dincolo era mai ieftin! :))

FaraUnID
Campion certificat
Pe langa faptul ca dai o caruta de bani pe el, primesti doar un singur update de sistem. Desi cei de la Sony au in spate know-how-ul de pe camerele foto / video, obiective, senzori, diplay-uri profesionale, etc telefoanele lor sunt de duzina din punct de vedere al performantelor. Ca din punct de vedere al pretului se bat cu varfurile de gama Xiaomi, Samsung, Huawei, Apple. Ceva ma face sa cred ca, intr-un viitor nu foarte indepartat, telefoanele Sony vor avea sorta LG-urile. Vor ajunge la concluzia ca este mult prea costisitoare divizia de smartphones si vor stinge lumina.

mihai_13
Maestru
de Sony Xperia 1 III are sa se ocupe (ca de obicei ) XDA si "corsicanul" asa cum se petrece in prezent cu xperia 1-2 -xperia 5-2 si modelele precedente ...

Razvan
#StarMember
Conținut premium, ca să îl cumperi pe Xperia 1IV, cu android 12.