anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

FaraUnID
Campion certificat

Așteptat să fie prezentat în cadrul evenimentului Unpacked 2020 anunțat de Samsung pentru data de 5 august, Galaxy Z Fold2 apare într-o primă poză-spion, confirmând numele ales de Samsung și poziționarea camerei frontale.

 

Nu că nu am avea deja suficiente imagini de prezentare divulgate prin canale neoficiale, dar aceasta este prima dovadă concretă privind existența lui Galaxy Z Fold 2, pregătit pentru marea lansare de luna viitoare.

 

SPECIFICATII Galaxy Z Fold2 5G


Reprezentantul celei de-a doua generații de telefoane Galaxy Fold vine cu un ecran Dynamic AMOLED de 7.59 inch, care se pliază spre interiorul carcasei și folosește o rată de împrospătare a imaginii de 120 Hz. Un al doilea ecran Super AMOLED de 6.23 inch acoperă una dintre laturile exterioare ale carcasei, permițând folosirea lui Galaxy Z Fold2 ca pe un smartphone convențional, atunci când suprafața de afișare extinsă nu este absolut necesară. Ambele ecrane vin cu perforație aplicată la partea de sus și camere frontale de 10MP.

 

Pe singura latură a carcasei neacoperită de ecrane găsim camera foto principală, un sistem triple-camera cu rezoluție 12MP+12MP+64MP, asemănător celui întâlnit la telefoane Galaxy S20

 

Galaxy Z Fold2 vine motorizat de chipsetul Snapdragon 865+ și este așteptat exclusiv în versiune 5G, diferind doar cantitatea de memorie internă – 256GB sau 512GB.

 

Având în vedere faptul că ecranul pliabil vine în continuare protejat cu soluția Ultra Thin Glass, constând dintr-o combinație de sticlă ultra-subțire și folie de policarbonat aplicată la exterior, rezistența la zgârieturi și uzură probabil că nu va fi prea grozavă nici la noul smartphone. Astfel, prezența ecranului secundar pentru accesarea funcțiilor de bază ale telefonului este binevenită.

 

Potrivit unor documente Samsung „scăpate” pe internet, Galaxy Z Fold2 este susținut cu un acumulator de 4365 mAh și include funcție de încărcare Qi wireless, acceptând până la 15W putere de încărcare (25W prin cablul USB-C). Telefonul va putea fi folosit și pentru încărcarea altor dispozitive, în modul reverse wireless charging.

 

Livrat cu o versiune de Android 10 adaptată cu interfața One UI 2.5, Galaxy Z Fold2 va fi disponibil în variante de culoare maro și negru. Din păcate, Samsung pare că va păstra prețurile la un nivel apropiat sumei de 2000 dolari, ieftinirea așteptată pentru succesorul Galaxy Fold rămânând pentru o generație viitoare.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-z-fo...

10 Răspunsuri 10

FLo1
#StarMember
Tot samsung e mai ok, indiferent cate s-ar spune contra lui. Si daca mai au si modele pe 5G nu sunt chiar in urma.

Jay
Campion certificat
Imi place Samsung, dar, la Fold nu m-as inghesui... chiar daca ar fi mai ieftin de 2000 usd..

FaraUnID
Campion certificat
Discutam despre un telefon de 2000 euro, pentru numele lui D-zeu. Prin comparatie Huawei Mate XS se vinde cu 10000 - 11000 lei, iar cei de la Huawei spun ca ies in pierdere la fiecare model vandut. Si tot prin comparatie, Motorola RAZR a fost lansat în Romania la pretul de 7.499 lei. Mai nou, cei de la Motorola au decis sa scada pretul la 4.999 lei si oferirea unui voucher celor care au cumpărat telefonul de pe piața din România, a cărui valoare este diferența între prețul original și cel nou, adică 2.500 lei. Acest voucher poate fi folosit însă doar în cadrul magazinelor Altex.

Vio73
#StarMember
Destul de scumpă această jucărie, dar probabil se vor găsi fani înrăiți care îl vor achiziționa la un moment dat. Eu consider că se găsesc variante alternative mult mai ieftine și că nu se pot da sume din astea pe un telefon, chiar dacă are el și procesor Snapdragon 865+! Dar acum, sigur, gusturile nu se discută!

FaraUnID
Campion certificat
Samsung Galaxy Z Fold 2 a ajuns pe mâinile unui youtuber din China, care a realizat un scurt video-review despre acesta. https://www.youtube.com/watch?v=OWxA90icr4E

FaraUnID
Campion certificat

Samsung a dezvăluit detaliile finale despre Galaxy Z Fold2

 

  • Display pliabil: 7,6” QXGA+, Dynamic AMOLED, 120 Hz, Infinity Flex, Infinity-O (2.208 x 1.768 pixeli)
  • Display exterior: 6,2” HD+, Super Amoled (2.260 x 816 pixeli)
  • Procesor: 7nm 64-bit octa-core @ 3,09 GHz (probabil Snapdragon 865+)
  • RAM: 12 GB
  • Stocare internă: 256 GB (UFS 3.1)
  • Card: nu
  • Conectivitate: 5G, Bluetooth 5.0, WiFi 6, Ultra Wide Band (UWB)
  • Camera principală: 12 MP f/1.8 wide + 12 MP f/2.2 ultra-wide + 12 MP f/2.4 zoom
  • Camera frontală: 10 MP f/2.2 (față) / 10 MP f/2.2 (interior)
  • Baterie: 4.500 mAh (dual battery), încărcare rapidă, încărcare wireless, power share
  • Audio: Stereo
  • Dimensiuni: Pliat: 159,2 x 68 x 16,8 – 13,8 mm / Deschis: 159,2 x 128,2 x 6,9 – 6 mm
  • Greutate: 282 g
  • Altele: senzor de amprentă în butonul power, recunoaștere facială, eSIM + Nano SIM

 

Noul model pliabil va fi livrat și într-o ediție exclusivistă Thom Browne

 

Galaxy Z Fold2 va fi disponibil în variantele de culoare Mystic Bronze și Mystic Grey. Cei care comandă telefonul de pe Samsung.com în anumite regiuni vor putea să își personalizeze balamaua cu una dintre cele patru culori metalice: silver, red, blue și gold. La fel ca în cazul altor dispozitive Galaxy din ultima perioadă, va exista și o ediție Thom Browne în culori tematice, cu o suprafață texturată pe capacul exterior, logo-ul Thom Browne și o temă software exclusivă. Acest pachet include Galaxy Z Fold2, Galaxy Watch 3, Galaxy Buds Live și accesoriile telefonului, toate personalizate.

 

Pre-comenzile încep de astăzi, dar ediția Thom Browne nu va fi disponibilă în toate regiunile. Telefonul se lansează pe 18 septembrie. Prețul este de 1.999 euro pentru ediția standard și 3.299 euro pentru ediția Thom Browne, limitată la numai 5.000 unități.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/samsung-a-d...

 

RstdWoo
Cunoscător
@Vio Din pacate, singurul lucru care il face diferit acest Fold, este ca se indoaie, fapt care nu justifica scorul cerut de Samsung. Altceva nu are care sa justifice un asemenea pret, si sincer ma indoiesc ca ar exista ceva care sa justifice 2000 de eur pe un telefon extrem de fragil.

FaraUnID
Campion certificat
@RstdWoo Perfect de acord, dar vezi tu..... pe planeta Pamant sunt destui scelerati care nu ar ezita sa-si vanda un rinichi sau chiar familia pentru a avea cel mai recent model de la Samsung sau Apple. Chiar daca preturile de productie pentru acel telefon sunt de 300 - 400 euro, iar compania cere pe el 1500 euro. Aceste companii exista pentru ca exista si acest tipar de cumparator, denumit pompos client fidel al marcii, incapabil sa vada lucrurile dincolo de gard. Foarte multi compatrioti, posesori de astfel de telefoane, nu au un aspirator sau o masina de spalat in casa si stau cu WC in fundul curtii, dar au Samsung / iPhone in care tin un prepay pe care baga 1 - 2 euro cat sa nu piarda numarul. Intreaba orice fan hardcore Samsung sau Apple, de ce au ales aceste branduri si de ce sunt dispusi ca platesca 1500 euro pentru un telefon care in realitate costa undeva pe la 400 - 500 euro si vezi ce raspunsuri primesti! In afara de "E Samsung frate" sau "Pana mea e un iPhone" nu o sa poti scoate de la ei. Pe principiul "Pentru ca din seria telefon si pentru ca telefon"! Offtopic - Am citit faptul ca Huawei ar fi facut cadou cca 10.000 de Mate XS angajatilor Trencent. Atat de bine au mers vanzarile pentru acest model incat si la 2700 dolari / unitate vanduta Huawei iesea in pierdere. Astfel au decis sa le ofere cadou.

Vio73
#StarMember
Cred că putem sta liniștiți și cu telefoane care nu se îndoaie și care fac în mare tot aceleași lucruri. Există și zicala aceea în care se spune că "nu e prost cine cere,... ''. Toate cele bune!

RstdWoo
Cunoscător
@FaraunId bine graiesti 🙂 Am vazut destule persoane de genul. Daca te uiti si pe Facebook pe grupuri de Apple sau Samsung, te crucesti ce fenomene is pe acolo. Snobismul e la moda pe la noi