anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pokemon Go nu va mai funcționa pe milioane de dispozitive Android.

Razvan
#StarMember

Pokemon Go continuă să fie unul dintre cele mai populare jocuri de Android din lume. Astfel, vestea că acesta nu va mai fi compatibil cu multe milioane de dispozitive Android este dezamăgitoare pentru o parte dintre utilizatori. Niantic, studioul responsabil pentru dezvoltarea jocului a anunțat că în curând, cei care au dispozitive mobile mai vechi nu vor mai putea accesa serverele jocului.

 

Începând de la începutul lunii august, Niantic va elimina compatibilitatea jocului Pokemon Go cu telefoane care folosesc procesoare pe 32 de biți. Acestea sunt în general modele lansate înainte de 2015, însă printre ele se regăsesc multe telefoane populare. Multe dintre ele ar putea fi în continuare în utilizare. În general cei care obișnuiesc să le dea copiilor sau bunicilor telefoanele mai vechi ar trebui să se îngrijoreze dacă știu că aceștia joacă Pokemon Go.

 

Pe ce dispozitive Android nu va mai funcționa Pokemon Go


„Într-un update viitor pentru Pokemon Go pe care îl vom lansa la începutul lunii august 2020, vom înceta suportul pentru dispozitive Android pe 32 de biți. Prin eliminarea suportului pentru dispozitive de 32 de biți vor putea să ne îmbunătățim procesul de dezvoltare și să ne concentrăm pe îmbunătățirea suportului pentru sistemele de operare și tehnologiile mai noi. Utilizatorii de Android pe 64 de biți și cei de iOS nu vor fi afectați așa că nu vor trebui să facă nimic.

 

Iată niște exemple de dispozitive cu Android pe 32 de biți (lista nu este completă):
Samsung Galaxy S4, S5, Note 3, J3
Sony Xperia Z2, Z3
Motorola Moto G (prima generație)
Multe dispozitive Android lansate înainte de 2015

 

Când acest update va fi lansat, „Antrenorii” care folosesc dispozitive nu mai pot accesa conturile de Pokemon Go de pe acele dispozitive, inclusiv PokeCoin-urile sau obiectele din joc. Dacă folosiți un dispozitiv Android pe 32 de biți, vei avea nevoie de un model compatibil pe 64 de biți sau de un dispozitiv iOS pentru a continua să joci Pokemon Go. Asigură-te că ai informațiile contului și parola salvate undeva pentru a te putea autentifica înapoi pe noul dispozitiv.”

 

Dacă vreți să verificați dacă telefonul personal are sau nu un procesor pe 64 de biți, există o soluție. Aplicația Device Info din Google Play Store permite verificarea tipului de procesor. Dacă acesta este de tip 32 de biți, Pokemon Go nu va mai funcționa

pe acesta din august.

 

https://www.go4it.ro/content/jocuri/pokemon-go-nu-va-mai-...

 

Un mod subtil de a te face să cumperi un telefon nou. Personal, nu am instalat niciodată acest joc și nu mă va afecta.

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Înțeleg că nu va mai fi pe dispozitive mai vechi. Deci cei care le au mult mai noi, nu au nicio problemă. Cum eu nu folosesc deloc, cred că nu am pierdut nimic.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Înțeleg că nu va mai fi pe dispozitive mai vechi. Deci cei care le au mult mai noi, nu au nicio problemă. Cum eu nu folosesc deloc, cred că nu am pierdut nimic.

Jay
Campion certificat
Nici eu nu m-am jucat niciodată.. știu ca au fost niște situații amuzante prezentate pe la știri, când a apărut și la noi. :) Eu am vanat doar net..

Trixen_old
Cunoscător
Din punct de vedere strict personal, era doar o problema de timp. Migrarea spre 64 de biti s-a facut lent, dar s-a tot facut. Tin minte ca in 2015 incercam sa pun in Apple Store un softulet si mi se spunea clar ca pot face asta doar daca e pe 64 de biti. Poate pentru un soft simplu nu conteaza foarte mult, dar simplul fapt ca exista cineva (Google in cazul de fata) care trebuie sa mentina un sistem de operare pe 32 biti si unul pe 64 inseamna ca pe undeva costurile pentru acel sistem sunt mai mari. Si da, exista diferente intre cele doua - diferente care trebuie luate in calcul la fiecare iteratie a sistemului de operare. In opinia mea, cu cat exista o convergenta spre o multime mai mica de dispozitive hardware, cu atat problemele de compatibilitate si costurile vor fi mai reduse. A se vedea ecosistemul Apple pentru exemplificare 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Am citit si eu stirea respectiva si pentru mine impactul fost zero. Am vazut la un moment dat jucatori de pokemon, care erau la vanatoare, in cimitir, printre morminte. Asta spune cam tot despre profilul robot al jucatorului de pokemon. Adica unii s-au dus in cimitir sa planteze pokemoni, iar altii au mers in cimitir sa-i vaneze. Viitorul speciei umane suna promitator !

Miha_Z
#StarMember
Nu pot sa cred asa ceva... :))) Si eu ma numar tot printre cei care nu s-au jucat acest joc, deci chiar nu ma afecteaza in nici un fel aceasta stire.