anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plăți cu cardul fără POS

Ascary
Campion certificat

Phos și Mastercard lansează un proiect pilot prin care introduc o soluție de plată compatibilă cu dispozitivele mobile Android, care le va permite micilor comercianți acceptarea plăților contactless, fără necesitatea unor echipamente suplimentare. https://www.startupcafe.ro/smart-tech/plati-cardul-fara-pos-aplicatie-imm-accepta-contactless-telefon.htm

8 Răspunsuri 8

Jay
Campion certificat
Să vedem si ce rezultate vor avea.. nu prea vad comercianții romani sa încerce lucruri neverificate deja de alții..

Razvan
#StarMember
Super. Merci de informație.

Vio73
#StarMember
Interesant. Super vestea!

Gianni
Cunoscător certificat
O idee foarte interesantă, să vedem cîți dintre micii comercianți o vor accepta. Poate intr-o mică măsura o vor face, dar va mai dura ceva timp.

RafaHelper
#StarMember
PS: Comerciantului ii trebuie un telefon cu NFC si sistem de operare Android pentru a accepta plati, deci afirmatia "fără necesitatea unor echipamente suplimentare" este falsa. #stirieronate

GeorgeOlaru
Începător
Sotia mea foloseste aplicatia de doua saptamani la Salonul de manichiura din Iasi si e foarte multumita. Sa nu mai spun de cliente! Recomand! Este foarte util.

Ascary
Campion certificat
Salut George si bine ai venit pe comunitate. Ma bucur ca esti multumit. Si eu sunt si recomand acest serviciu.

Alina_32
Începător
Cum ati facut sa puteti utiliza acest tip de acceptare a cardurilor? As dori sa stiu si care sunt costurile de la cei care folosesc această soluție. Multumesc.