anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

OPPO lansează flagship-ul Find X2 Pro 5G şi anunţă oficial venirea pe piaţa din România

Vio73
#StarMember

OPPO a lansat pe 6 martie, la Barcelona, două terminale smartphone flagship, Find X2 5G, Find X2 Pro 5G şi modemul 5G CPE Omni, în cadrul unei conferinţe difuzată pe Youtube.

 

OPPO Find X2 Pro vine cu un ecran cu diagonala de 6.7 inci, rezoluţie QHD şi rată de refresh de 120 Hz. Camera de selfie se află în stânga sus. OPPO Find X2 Pro e dotat cu procesor Snapdragon 865, 12 GB memorie RAM, 512 GB stocare UFS 3.0, conectivitate 5G şi baterie de 4.260 mAh cu încărcare rapidă la 65W, care permite încărcarea completă (0-100%) în numai 38 de minute. Find X2 Pro are rezistenţă la apă şi praf, standard IP68. Cameră principală are 48 MP, senzor Sony IMX689, autofocus dual-pixel şi stabilizare optică. Pentru ultra-wide avem senzorul Sony IMX586, tot de 48 MP, iar a treia cameră are un senzor de 13 MP cu stabilizare optică şi obiectiv periscopic pentru zoom 5X (optic) şi 10x hibrid. Zoom digital până la 60x.

 

Detalii pe aici:

https://adevarul.ro/tech/mobile/oppo-lansat-find-x2-5g-find-x2-pro-5g-modem-5g-cpe-omni-1_5e616f745163ec4271c0eb7c/index.html

 

Voi ce părere aveți? Mulțumesc!

6 Răspunsuri 6

Ascary
Campion certificat
Din ce in ce mai multe telefoane cu 5G. Asta e bine fiindca avem de unde alege,cand va fi cazul.

Jay
Campion certificat
Caracteristicile sunt ok.. nu stiu si la ce pret pentru ca trebuie sa modific niște setări sau să dau accept la tot, să citesc informațiile din link, dacă era cumva si un pret acolo.. Si, nu prea vreau sa fac asta.. Prind curaj, pe piata Samsung, Huawei si Iphone.. mai ramane sa vedem cat de mult curaj si, ne-am putea da seama după pret..

Ascary
Campion certificat
Dupa cum am mai zis,pentru tine Jay acum telefoanele se impart in doua categorii,S10 si restu' 🙂

Jay
Campion certificat
S10 prism blue si restul ☺

Gianni
Cunoscător certificat
Sa speram că va fi ceva de bună calitate și vor avea succes după lansare pe piață . Totul este posibil și probabil vor concura cu celelalte firme concurente. Totul esre în avantajul nostru dacă vor scădea prețurile și calitatea va fi mai bună .

DanielaH
Moderator

Orange a lansat astăzi brandul OPPO. 

Vă așteptăm în magazinul online să vedeți ofertele.

https://comunitate.orange.ro/questions/2254086-oppo-lanseaza-flagship-find-x2-pro-5g-anunta-oficial-...