anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

OnePlus Nord 2 5G apare in testele de Benchmark

FaraUnID
Campion certificat

Model OnePlus Nord 2 5G a apărut pe site-ul AI Benchmark, dezvăluind și chipset-ul pe care acest model îl va folosi. Se pare că acesta va fi primul telefon OnePlus echipat cu un chipset MediaTek.

 

Din informatiile tehnice extrase de aplicatia AI Benchmark, modelul OnePlus Nord 2 5G care a intrat in test avea urmatorul nivel de echipate:

  • chipset MediaTek Dimensity 1200
  • 8 GB RAM
  • 128 GB stocare interna
  • ecran AMOLED
  • rata refresh 90 Hz
  • diagonală display 6,44 inch
  • cameră foto 50 megapixeli
  • acumulator 4.500 mAh

 

Se zvonește că va primi și o configurație cu 12 GB memorie RAM și 256 GB stocare. De asemenea, din punct de vedere al design-ului, acest model ar putea fi bazat pe modelul Realme X9 Pro.

 

Conform listării de pe AI Benchmark MediaTek Dimensity 1200, un chipset high-end din oferta producătorului taiwanez. Cel mai interesant este însă faptul că în aplicații AI, acest procesor reușește să depășească modele de top ale altor companii.

 

De exemplu, MediaTek Dimensity 1200 este poziționat, conform acestui test, deasupra lui Exynos 2100 care se regăsește în Galaxy S21 de la Samsung. Deasupra sa în listă sunt însă procesoare precum Snapdragon 888 de la Qualcomm și Kirin 9000 de la Huawei. De altfel, procesorul Huawei este pe primul loc în top în testele de AI. Desigur, asta nu spune totul despre performanța brută a procesorului.

 

Prezentarea oficială a lui OnePlus Nord 2 5G este așteptată în luna iulie.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/oneplus-nor...

 

Impresionate valorile atinse de acest MediaTek Dimensity 1200, cu toate ca OnePlus Nord 2 5G, din punct de vedere al nivelului de echipare nu este un telefon de top.

5 Răspunsuri 5

svetalex
Senior certificat
încep să apară din ce în ce mai multe telefoane compatibile cu tehnologia 5G și asta va face ca acestea să devină mai accesibile din punct de vedere al prețului

FaraUnID
Campion certificat
Cam asta am spus eu in urma cu aproximativ 1 an: In momentul in care telefoanele 5G vor ajunge sa fie produse in masa, pretul acestora va scadea pana la nivelul de pret al unui telefon 4G. Problema ramane cu disponibilitatea serviciului 5G pe meleaguri miortice.

mihai_13
Maestru
apropo de 5G - am auzit ca huawei a recunoscut ca ar fi dat acces "serviciilor secrete" chinezesti la tehnologia lor ... este adevarat ? sau este zvon ...

FaraUnID
Campion certificat
Legat de Huawei..... Modelul Huawei P40 Lite 5G a fost / este partial sustinut de partidul comunist chinez. Din aceste considerente, la momentul lansarii sale pretul acestui model a fost unul extrem, extrem, dar extrem de competitiv raportat la restul telefonelor 5G care se aflau pe piata la momentul respectiv. Pana la aparitia acestui telefon, toate modele 5G dispnibile pe piata gravitau in jurul sumei 4000 - 5000 lei. Huawei P40 Lite 5G a intra pe piata undeva pe la 300 euro avand cam aceleasi perfomante cu ale unui Huawei P30. Doar ca era la juma' de pret. Crezi ca acea subventie oferita de partidul comunist chinez a fost pura coincidenta? Eu unul nu prea cred nici in coincidente si nici in Mos Craciun.

mihai_13
Maestru
da nimic nu este intanplator - oricum eu personal eram si sunt convins ca huawei este hand in hand cu armata si serviciile secrete rosii... pacat - pot sa spun ca "ansambleaza" niste telefoane de top 1-2-3 iar meniul lor personalizat EMUI mi se pare cel mai bun peste ce face samsung si sony (ma refer la settings un lucru foarte important la telefoane)