anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noile Xiaomi 14 și 14 Pro - zvon

Anonim
Neaplicabil

Salutare,

Am găsit o știre/zvon, nu e încă nimic clar dar am zis să împărtășesc cu voi ceea ce am găsit. După ce am avut Huawei, am trecut la Xiaomi, respectiv dețin un smartphone Xiaomi MI 10T Pro de aproape 3 ani. Pot spune că am devenit fan Xiaomi, nu mi s-a blocat niciodată, are un procesor puternic, e destul de mare, rată de refresh 140 hz, etc. E un telefon decent din toate punctele de vedere.

Sunt curios dacă vă "face cu ochiul" un telefon de top de la Xiaomi! 😁

Așadar, iată ce am găsit, sursa este:

https://geeki.ro/xiaomi-14-si-14-pro-data-lansarii-dezvaluita-mai-devreme-decat-ne-asteptam/

 

Xiaomi, unul dintre giganții tehnologici ai lumii, a cucerit inimile utilizatorilor cu seria sa Xiaomi 13, primind numeroase recenzii pozitive. Acum, toate privirile sunt îndreptate către următoarea lor lansare majoră: Xiaomi 14 și 14 Pro. Inițial, zvonurile sugerau că aceste noi modele vor fi prezentate la sfârșitul anului 2023. Cu toate acestea, informații recente sugerează că am putea fi martori la lansarea lor mult mai devreme decât era anticipat.

Conform surselor, Xiaomi 13 și Xiaomi 13 Pro au fost lansate în decembrie anul trecut. Mulți se așteptau ca Xiaomi să urmeze aceeași cronologie pentru seria 14. Cu toate acestea, un raport recent de la Digital Chat Station indică faptul că Xiaomi 14 și 14 Pro ar putea fi lansate în prima sau a doua săptămână a lunii noiembrie. Interesant este că această dată coincide cu evenimentul de cumpărături „Double Eleven” din China, cunoscut și sub numele de „Ziua Bekarilor”. Un alt motiv pentru această lansare timpurie ar putea fi succesul de vânzări al seriei Xiaomi 13. Se pare că atât Xiaomi 13, cât și 13 Pro au atins obiectivele de vânzări în doar nouă luni.

Este important de menționat că aceste informații se referă doar la modelele Xiaomi 14 și 14 Pro. Se așteaptă ca modelul flagship, Xiaomi Ultra, să fie lansat în al doilea trimestru, așa cum s-a întâmplat în fiecare an. Deși acestea sunt informațiile disponibile până acum despre Xiaomi 14, ne așteptăm ca în săptămânile următoare să aflăm mai multe detalii.

Fanii Xiaomi au toate motivele să fie entuziasmați. Cu o lansare anticipată și așteptări mari, Xiaomi 14 și 14 Pro se anunță a fi următoarea mare lovitură în lumea smartphone-urilor.

Ce părere aveți? Deși nu se știe prețul, bănuiesc că va fi in jur de 1000 euro, poate mai mult. E doar opinia mea 

24 Răspunsuri 24

Miha_Z
#StarMember

Si eu am folosit Xiaomi Redmi 10 Pro, de care am fost foarte multumita calitate/pret. Nu am avut nicio problema cu el in 2 ani de zile, se reincarca foarte repede avand si o baterie mare de 5000. Momentan am revenit la Samsung, dar e posibil ca in viitor sa mai fac achizitii de la Xiaomi, fiindca am fost foarte multumita si ceea ce-mi place cel mai mult la aceasta firma e faptul ca ofera telefonul complet echipat cu folie si husa. Spre deosebire de Samsung care pune doar cablu de alimentare si restul trebuie cumparate de client. 😞

Anonim
Neaplicabil

Da, Xiaomi încă oferă încărcător și husă în pachet, chiar și la telefoanele entry-level. Nu numai Xiaomi dar și Oppo, Realme oferă încărcător și husă.

Așa este, Xiaomi oferă destul pentru banii ceruți. În ultima vreme, bătaia se duce pe modelele ieftine dar și pe cele de mijloc. Acolo se fac volumele de vânzări, se știe. 👍😁

FLo1
#StarMember

”Nu știu alții cum sunt, dar eu...” când văd atâtea zerouri... nu cedez tentației ci rațiunii. Adică la așa valoare, prioritățile sunt altele. Un gadget poate aștepta, măcar la jumate din valoare. 

Anonim
Neaplicabil

Fiind un flagship cam ăsta va fi prețul, în jur de 1000 euro. Poate mai puțin dar e posibil să fie și mai mare. Vom vedea. E posibil să avem parte de o surpriză în privința prețului (surpriză plăcută sau dimpotrivă 😁)

O fi... n-o fi... eu tipic, ca ardeleanul, mă reped în reluare când e vorba de ”new entries”. Las pe cei mai tineri să simtă adrenalina cu prioritate 😉 Ulterior poate se mai schimbă ceva și mă orientez spre alt.... model. De fapt până să mă clarific cu unul, apare altul.

Anonim
Neaplicabil

@FLo1 e fix ca la mașini. Îți iei ultimul model și în jumătate de an apare următorul cu face lift, nebunii, etc. Cam așa e și cu telefoanele. 👍

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Nu e rau. Pretul mi se pare un pic...condimentat totusi.

Nu am avut Xiaomi. In general prefer telefoane cu softul cat mai apropiat de stock Android. Nu pentru ca nu mi-ar placea customizarile. Ci pentru ca, venind de la Samsung, acum multi ani, am invatat ca acel "skin" adaugat Android-ului poate adauga foarte multe lucruri inutile si poate incarca destul de mult sistemul de operare.

Astfel incat, eu unul consider ca e mai usor sa adaugi aplicatiile de care ai nevoie, decat sa trebuiasca sa scoti aplicatiile de care n-ai nevoie. In special daca sunt aplicatii de sistem si nu pot fi dezinstalate, ci doar dezactivate.

Ai putea sa-i faci root. Dar...asta deja e alta poveste, care vine cu propriile avantaje si dezavantaje.

Deci, ca design mi se pare dragut. Nu sunt mare fan al marginilor lucioase. In general, nu doar la telefonul asta. Dar...nu arata rau. Si daca zici ca in general se misca bine, chiar si cu MIUI adaugat peste Android-ul de baza...poate fi o alegere buna, daca poti sa treci peste pretul destul de mare.

Client Orange

vladut12am
Cunoscător certificat

Salutare!

Și eu m-am familiarizat cu Xiaomi, eu având modelul 12T Pro.

Pot să spun că am făcut cea mai bună alegere, pentru că acest telefon recepționează foarte bine semnalul, sistemul de operare este stabil și fluid, autonomia bateriei este satisfăcătoare, iar încărcarea se face la 120 W, ajungând de la 20% la 100% în cca. 20 de minute.

Are și serviciile Google Mobile Services preinstalate, ceea ce pe telefonul pe care l-am avut înainte, Huawei P40 Pro, era o mare problemă pentru mine lipsa lor, cu toate că m-am descurcat destul de bine cu Gspace, AppGallery și cu alte alternative pe care le-am găsit de pe net.

În plus, producătorul promite pentru acesta 3 ani de upgrade-uri majore (deja a primit MIUI 14 cu Android 13, din fabrică având MIUI 13 cu Android 12) și 4 ani de securitate.

Aceste argumente m-au convins să pun mâna pe el.

Încărcare la ”120W”??? Deși există charger de 120W, un acumulator de XIAOMI12T ca acesta s-ar părea că nu absoarbe mai mult de 67W. Deci, e ca și cum ai pune aditivi în combustibilul de Dacie, ca să zburde ca un Ferrari. Tot ca Dacia va merge.

vladut12am
Cunoscător certificat

Da, 12T se încarcă la doar 67 W, iar 12T Pro la 120 W.

Atunci poate mint cei de la GSMarena? Link-ul era pentru 12T Pro.

vladut12am
Cunoscător certificat

Da, doar 12T Pro se încarcă la 120 W.

Am auzit aici că 12T se încarcă la 67 W.

Offf, Vlăduț, cum crezi, dar pentru mine, astfel de surse, mai ales la credibilitatea personajului.... e cât un tiktok. 

vladut12am
Cunoscător certificat

Acum, m-am uitat pe site-ul celor de la Xiaomi și am văzut că și 12T are încărcare la 120 W.

Chiar n-am știut până acum că ambele modele se încarcă la fel.

Scuze!