anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mimyuni Media a solicitat licenta CNA pentru 20 televiziuni, inclusiv 5 posturi in format 4K

FaraUnID
Campion certificat

Mimyuni Media Entertainmment din Bulgaria in calitate de reprezentant al companiei GLOBAL BROADCASTING ENTERPRISE, a solicitat licenta CNA pentru difuzarea pe teritoriul Romaniei a 20 de posturi de televiziune licentiate in Qatar.

 

Acestea sunt posturile incluse in solicitarea de licenta catre CNA:

  • Lolly Kids HD
  • Smilie TV HD
  • Homeys’s HD,
  • Health & Wellness HD
  • Luxe & Life HD
  • Speed Factor HD / 4K
  • Party’s HD / 4K
  • WOW! HD / 4K
  • Chillayo HD / 4K
  • Cubayo HD
  • Pet & Pal HD / 4K
  • Black Diamondz HD
  • Kick TV HD
  • Sportify HD
  • Flame TV HD

 

Simona Elena Miculescu, reprezentanta posturilor in fata CNA, a mentionat ca Mimyuni intentioneaza transmiterea posturilor in mai multe tari din Europa, printre care si in Romania, multe canale sunt in format 4k, aceasta fiind tendinta de evolutie a canalelor.

>>>Rata de repetitie in cadrul acestor canale este spre 0.

 

In prima faza, posturile vor fi retransmise in reteaua iNES IPTV.

 

1. LOLLY KIDS este un proiect social care incurajeaza tinere talente, este in grila celor mai mari operatori din Spania, avand audiente mari. Operatorii vor putea prelua gratuit acest post.

2. SMILIE TV va fi difuzat continut educativ pentru copii, pentru a dezvolta abilitatile creative ale copiilor.

3. HOMEYS'S va difuza programe care includ, in mare parte, sfaturi DYI (do it yourself) pentru a ajuta telespectatorii sa realizeze singuri anumite lucruri acasa, de la lucruri utile in sufragerie si bucatarie la gradina si garaj.

4. HEALTH & WELLNESS, asa cum sugereaza si numele, ofera sfaturi pentru o viata sanatoasa si fericita.

5. LUXE & LIFE este un program lifestyle.

6. SPEED FACTOR 4K difuzeaza competitii sportive gen motorsport dar si programe lifestyle si entertainment.

7. PARTY'S difuzeaza muzica de petrecere.

8. CHILLAYO 4K difuzeaza muzica de relaxare.

9. CUBAYO vom putea asculta muzica latino.

10. BLACK DIAMONZ difuzeaza muzica soul, gospel si R&B.

11. WOW 4K sporturi extreme, lifestyle si entertainment.

12. PET & PAL este un program despre lumea animalelor.

13. FLAME TV este un post cu continut pentru intreaga familie.

 

Niciunul dintre canale nu este inca localizat, neavand subtitrare sau dublaj in limba romana. Pe masura ce va creste distributia, va aparea si localizarea insa in cazul postului Lolly Kids nu ar fi nevoie de localizare, conform reprezentantei Mimyuni.

 

Pe aceste posturi nu se intentioneaza difuzarea publicitatii iar majoritatea posturilor vor fi difuzate in format HD sau 4K.

Membrii CNA au solicitat amanarea votului pentru acordarea licentelor pentru a primi informatii suplimentare privind autorizarile licentelor in alte state din Europa.

 

Sursa - https://www.media-max.ro/wow-4k-lolly-kids-smilie-tv-luxe...

 

Interesant este fapul ca nici unul din canalele pentru care s-a solicitat licenta nu este SD, toate fiind minim HD. Si mai interesant este faptul ca in cazul canalelor in format 4K este disponibila transmisia in format HDR cu 60 FPS (evident ca trebuie sa detineti in televizor care stie de HDR).

 

Ramane de vazut urmatoarele:

  • cati operatori vor prelua aceste canale;
  • daca vor fi gratuite sau intr-un pachet extra;
  • daca vor ramane nativ HD respectiv 4K, deoarece providerii de la noi mai au glume de genul NumeCanal HD, iar feed-ul este la 576 pixeli;
9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember
Le așteptăm cu deosebit interes, chiar dacă unele dintre ele nu vor fi cine știe ce!

delfinas
#StarMember
Mda, posturi nișate pe anumite subiecte, dar deja sunt altele cu tematică asemănătoare. Nu știu ce pot aduce in plus, poate doar niste extracosturi. Neavând publicitate, e clar că vor fi cu plată, altfel nu vad cum se susțin. Poate că va exista o promoție gratuită la început, ca să capteze public, apoi va fi o taxă.

teacher_
#StarMember
Am văzut și eu știrea... Acum vor avea companiile de cablu motiv sa facă anunțuri și mai pompoase. Peste 200 de canale in grila, din care 100 sunt de umplutura 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Depinde cum se va scarpina in 3 litere fiecare operator in parte. Poate vor fi adaugate, in mod gratuit, pentru abonatii de televiziune care detin pachetul maxim si contra cost pentru restul abonatilor. Spre exemplu, eu la Telekom IPTV, am pachetul Filmbox inclus in pretul abonamentului. Din cunostintele mele la Vodafone este inclus in pachetul complet, iar la Focus Sat, acest pachet Filmbox este oferit ca si extraoptiune.

Miha_Z
#StarMember
Eu sunt la Digi si sper sa ma surprinda placut si sa-mi ofere gratuit in grila noile canale. Mie chiar mi-a placut tipologia canalelor si faptul ca incearca sa cuprinda cat mai multe domenii de interes. Cu siguranta m-as uita la HOMEYS'S si HEALTH & WELLNESS si as incerca sa urmez sfaturile oferite.

Vio73
#StarMember
Poate ne fac și cei de la Orange ceva surprize plăcute să introducă unele canale în format 4k, fără costuri suplimentare, chiar și prin rețeaua Telekom! Eu nu cred, dar cine știe, poate se mai întâmplă și minuni!

Anonim
Neaplicabil
Sincer, nu cunosc aceste canale. Faptul că vor transmite în calitate HD (minim) este un plus. Și eu tot la Digi am abonament, sper să le vedem curând în grilă (parțial sau total).

mihai_13
Maestru
pentru mine sunt canale tv "degeaba" - ghiveci-umplutura- vor aparea in grila diferitelor retele de distributie la numar 200 canale din care 150 sunt degeaba , eu personal am setat 29 de canale tv la favorite iar in rest cred ca o data pe luna fac surf pe celelalte ...

FaraUnID
Campion certificat
In principiu, cam orice canal tv din afara ar trebui sa fie altceva daca ramane in zona respectiva de continut. Din pacate, pentru noi, in momentul in care un canal tv din fara care a intrat pe piata de la noi devine Nume Canal Romania - adica in denumirea lui este adaugat Romania - acesta incepe sa se prostitueze din punct de vedere al continutului. Si mai exista si fratia inelelor in cazul providerilor de televiziune si ale lor acorduri tacite prin care se protejeaza reciproc, iar singurul care are de suferit este consumatorul final.