anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Inceputul declinului sau artificiu juridic? Huawei vinde divizia Honor!

FaraUnID
Campion certificat

Dupa cum se stie deja compania Huawei a fost inclusa, de ceva vreme, de americani pe The Entity List iar in urma acestei decizii Huawei a pierdut in prima faza accesul la produsele si serviciile Google 

https://comunitate.orange.ro/questions/1986631-intampla-posesorii-actuali-huawei-urma-interzicerii-a..., pentru ca ulterior sa piarda si accesul la componente si subansamble fabricate in afara teritoriului chinez https://comunitate.orange.ro/questions/2350297-huawei-inlocui-procesoare-kirin-mediatek

 

Ca si cum acestea nu erau suficiente, Huawei a pierdut si batalia pentru construirea 5G, chiar in inima UE, adica in Belgia, tara care a ales Nokia ca principal furnizor de echipamente pentru infrastructura 5G https://comunitate.orange.ro/questions/2478269-huawei-pierde-batalia-5g-inima-ue-nokia

 

In incercarea de a reduce pierderile si de a minimiza pagubele Huawei a decis sa scoata la vanzare divizia de smartphone-uri de buget Honor. Printre activele pe care Huawei vrea să le vândă se numără marca Honor, precum și diviziile de cercetare & dezvoltare și logistică.

 

Tranzacția ar putea fi evaluată la 3,7 miliarde de dolari, potrivit surselor Reuters.

 

Digital China, principalul distribuitor al smartphone-urilor Honor, conduce în cursa pentru achiziția activelor. Printre companiile interesate se mai numără, potrivit Reuters, TCL și Xiaomi.

 

Marca Honor a fost lansată de Huawei în 2013 și a devenit rapid una de succes. Afacerea operează aproape independent de Huawei și concurează cu Xiaomi, Oppo și Vivo în China pe segmentul de smartphone-uri cu prețuri accesibile.

 

PARTEA BUNA - Dacă ajunge să fie deținută de altă companie, Honor scapă de restricțiile impuse Huawei și poate concura din nou de la egal la egal cu alte mărci, inclusiv pe piețele vestice. De exemplu, marca ar avea din nou acces la chipset-uri Qualcomm și la cele mai noi versiuni ale sistemului de operare Android.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/business/declinul-huawei-com...

 

Interesanta aceasta decizie luata de Huawei in ceea ce priveste Honor si merita urmarita cu atentie. In timp ce Huawei cauta sa scape de unele active, in acelasi timp anunta ca vor investi intr-un centru de securitate cibernetică și transparență în Italia.

 

Cat priveste partea cu acces la cele mai noi versiuni ale sistemului de operare Android nu cred sa va aplica si modelelor extrem de vechi de Honor.

0 Răspunsuri 0