anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei va inaugura o nouă serie de ceasuri: "Mate Watch" a fost înregistrat ca nume oficial.

Jay
Campion certificat

Huawei va inaugura o nouă serie de ceasuri: "Mate Watch" a fost înregistrat ca nume oficial.


Huawei e gata să dea startul unei noi serii de ceasuri inteligente, pentru că tocmai a înregistrat numele "Mate Watch". Seria de produse Mate s-a extins masiv în ultimii 2 ani, acoperind şi laptopuri şi tablete, iar acum se trece şi la purtabile. Gigantul chinez a depus o cerere pentru un trademark la început de lună, pentru numele "Huawei Mate Watch". În acest moment compania are în portofoliu ceasurile Huawei Watch GT, dar şi modele Honor Watch Magic. Huawei Mate Watch va debuta probabil la toamnă cu Mate 40 Pro, deci mai avem ceva de aşteptat. La început de an Huawei a înregistrat şi numele "MatePod", o aluzie fie la căşti inteligente, fie la o boxă cu asistent virtual.Dacă Huawei Watch GT e o serie de ceasuri axate pe fitness şi avem şi acele modele cu design elegant, Mate Watch ar putea fi un dispozitiv ceva mai high end şi experimental. Ar putea include un ecran şi mai mare şi curbat, senzori de fitness şi sănătate superiori, baterie mai mare, extra RAM şi un nou CPU. Ar putea plusa cu măsurarea tensiunii arteriale, speakere şi microfoane, asistent virtual şi o nouă interfaţa custom. Posibil să avem şi preţuri ceva mai mari, dacă e un ceas premium, eventual şi o variantă cu metale preţioase sau pietre preţioase.

 

Chiar nu am mai auzit de mult o stire despre ceasuri inteligente, au tot fost telefoane peste telefoane, inteligente.. 🙂
La noi totul e mai scump, deci nu m-ar mira nimic, in privinta preturilor..
Eu ma uit din cand in cand la preturi, dar, stiind ca nu sunt fan miscare, sunt mai degraba fan "daca pot sa evit, de ce nu?!", raman cu privitul deocamdata, ca am telefonul la indemana mereu.. :))

 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-ceasuri-inteligente/huaw...

 

Voi aveti un smartwatch? La ce-l folositi?

7 Răspunsuri 7

Miha_Z
#StarMember
Interesant ceasul mai ales daca va avea si masurarea tensiunii arteriale, speakere si microfoane, asistent virtual ... Daca vin si cu o varianta cu metale sau pietre pretioase, va fi cu atat mai spectaculos.

Razvan
#StarMember
Deocamdată este un gadget de care mă pot lipsi, fără mari regrete. Poate, cândva îmi cumpăra, când consider că este absolut necesar. Pentru fanii acestor gadgeturi este un pas înainte și probabil abia așteaptă lansarea. Mulțumesc de informație.

Miha_Z
#StarMember
Am avut smartwatch dar nu prea l-am folosit si l-am facut cadou.

Vio73
#StarMember
Foarte bine! Le urez succes!

Jay
Campion certificat
Pai din acest motiv raman si eu cu privitul.. ca nu prea l-as folosi.. si l-as pune langa celelate chestii pe care nu le folosesc.. si nu prea mai e loc :)))

FaraUnID
Campion certificat
Nu sunt adeptul ceasurilor, fie ele smart sau clasice. Nu m-au pasionat ceasurile de mana de nicio culoare. Am in schimb un smartband Huawei pentru monitorizarea activitatii zilnice: Nr de pasi, distanta, calorii, calitatea somnului.

Miha_Z
#StarMember
Am si eu ceva similar, le-am prins la oferta la suprastoc si am luat vreo 5. Am zis ca sunt bune pt cadouri. 4 le-am dat deja cadou si a mea inca este sigilata in sertar. Inca stau in dubii daca s-o folosesc sau sa-i gasesc alt stapan. :))