anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei P30 Pro New Edition cu Google Mobile Services

FaraUnID
Campion certificat

Huawei se pregătește să lanseze smartphone-ul P30 Pro New Edition, care oferă acces la serviciile Google Mobile Services (GMS), potrivit unui anunț publicitar din Germania.

Compania chineză nu are licență Google pentru noi modele de smartphone-uri, așa că apelează la acest artificiu și lansează versiuni puțin modificate ale dispozitivelor pentru care poate folosi GMS legal.

 

Anunțul a apărut pe site-ul Huawei din Germania, transmite GSM Arena. Clienții care cumpără anumite modele de telefoane din seria P30 – Huawei P30 Lite, Huawei P30 Lite New Edition, Huawei P30, Huawei P30 Pro și Huawei P30 Pro New Edition – primesc gratuit tableta Huawei MediaPad T3 10 și o carcasă pentru aceasta.

 

Huawei nu a anunțat încă oficial modelul, al cărui nume apare de multe ori în termenii și condițiile ofertei promoționale.

Cel mai probabil, noul smartphone va avea mai multă memorie RAM și capacitate de stocare mai mare. Este posibil să aibă și un design ușor modificat.

 

Potrivit anunțului inițial, telefonul va putea fi comandat începând cu 15 mai.

Huawei are dificultăți din cauza sancțiunilor aplicate de SUA, admite fondatorul companiei, Ren Zhengfei. Omul de afaceri a declarat, într-un interviu acordat unei publicații din China, că Huawei va continua să folosească componente americane, deși are alternative la acestea.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-preg...

Sursa 2 - https://www.gsmarena.com/huawei_is_preparing_a_p30_pro_ne...

Sursa 3 - https://consumer.huawei.com/de/promotions/vodafone/p30-pr...

 

Iata ca dupa Huawei P30 Lite cu serviciile Google preinstalata si despre care am mentionat aici https://comunitate.orange.ro/questions/2201791-huawei-p30-lite-new-edition-aplicatii-google-pre-inst... cei de Huawei recidiveaza si apeleaza la acelasi artificiu tehnic pentru ca fanii sa se poate bucura de serviciile Google, pregatind Huawei P30 Pro New Edition, cu acces la Google Mobile Services.

 

Din seria zvon: Se pare ca acest model ca avea 12 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare.

Se stie deja ca modelul Huawei P30 Pro a stabilit noi standarde in materie de fotografie cu telefonul mobil si ca reprezinta un reper pentru toata lumea. Daca in cazul acestui Huawei P30 Pro New Edition, vor reusi sa aduca ceva imbunatatiri, din soft, pe partea de camera, va fi deranj in topurile de specialitate.

 

Buna ziua Apple, Buna Ziua Samsung! Numele meu este P30 Pro New Edition, Huawei P30 Pro New Edition si vin la pachet cu serviciile Google + tableta Huawei MediaPad T3 10 + o carcasă pentru aceasta.

 

26 Răspunsuri 26

Jay
Campion certificat
O bila alba, pentru servicii si pentru pachet... 🙂

Miha_Z
#StarMember
Frumoase cadouri. Asa da lansare.

svetalex
Senior certificat
Eu sunt fan Huawei. De 6 ani am avut doar telefoane de la Huawei

FaraUnID
Campion certificat
Samsung are probleme cu upgrade-ul la Andorid 10, Oppo are ceva probleme cu ercanul pe unele modele, Xiaomi este acuzata ca intra cu bocanii in datele utilizatorilor, Apple se chinuie sa resusciteze telefoanele aflate in moarte clinica si cere 2400 pe cel mai "accesibil" dintre modele. Huawei au luat unul din cele mai bune telefoane ale lor si unul din cele mai bine cotate de pe piata pe partea de camera, l-au upgradat si acum este oferit la pachet cu o tableta si o carcasa pentru aceasta.

Miha_Z
#StarMember
@svetalex ai reusit sa-ti cumperi telefon? Daca nu, poti profita de aceasta oferta.

Miha_Z
#StarMember
@FaraUnID se stie cumva care ar fi pretul mobilului? Oricum felicitari pentru strategia lor. Vor atrage multi cumparatori.

FaraUnID
Campion certificat
Odata cu lansarea acestui Huawei P30 Pro New Edition, in mod normal, preturile pentru restul modelelor din gama P30 ar trebui sa scada usor. Prin urmare daca reusesti sa prinzi si un batran Huawei P30 Pro la un pret bun, poate fi o considerata o afacere.

Ascary
Campion certificat
Dacă ar ajunge si la Orange parca m-as baga si eu la o rata cu așa oferta. Sigur nu pentru mine l-as lua ci pentru cineva apropiat. Eu inca mai sper ca Note 11 (sau cum s-o numi) va rupe gura targului fiindca deocamdata e cam rupta de Huawei.

Miha_Z
#StarMember
De ar fi sa schimb Samsung cu Huawei as lua noua aparitie. Are caracteristici mai bune si vine la pachet si cu cadouri. :)) Cand vezi ca un produs vine la pachet si cu alte cadouri, deja oferta pare mai atractiva.

Ascary
Campion certificat
Cadourile mascheaza cumva preturile ridicate. Cam asa a facut Samsung Fold avand in pachet căștile Buds :) _______ Miha orice ai face,Huaweiul ti se va parea cu ecranul spălăcit,tu fiind deja detinatoare de varf de lance Samsung 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Nu neaparat, in ultimii ani tablete au pierdut teren masiv atat in fata smarphone-urilor tot mai performante cat si in fata ultra-portabilelor 2-in1, de buget cu Windows preinstalat. Acesta ar cam fi principalul motiv pentru care Huawei incearca sa scape de ele, pana cand acestea nu se vor devaloriza si mai mult. Plus ca HUAWEI Mediapad T3 este un produs lansat in 2017 si vine cu Android 7. - Huawei MediaPad T3 display de 10" cu procesor Qualcomm la 1.4 Ghz, 16GB, 2GB RAM, Adreno 308 si slod card - pret 499 lei in Altex - Ultraportabil Myria MY8315 display de 13.3" procesor Intel Celeron pana la 2.4GHz, 32GB, 4GB RAM, Intel HD Graphics 500, Windows 10 Home, slot card + slot SSD M.2, mini HDMI, USB 3.0 - pret 749 lei tot in Altex In cazul celor 2 cifrele vorbesc de la sine. Cat priveste pretul lui Huawei P30 Pro New Edition, este clar ca va fi peste pretul lui P30 Pro dat fiind faptul ca telefonul este usor upgradat si vine la pachet cu MediaPad T3. Ramane de vazut daca dpv al pretului va pune concurenta pe gama P40.

Razvan
#StarMember
Depinde de prețul final, însă îmi convine mai mult prețul de 3000 de lei decât 4500 lei (cu briz-brizuri și tabletă incluse).

Vio73
#StarMember
Interesant acest telefon, dar și pachetul. Mulțumim!

FaraUnID
Campion certificat
Apar noi informatii despre Huawei P30 Pro New Edition. Noul model Huawei P30 Pro New Edition a intrat deja la vânzare în Germania și vine echipat cu un modul de 256 GB de stocare pe format UFS 3.0, un upgrade de la UFS 2.1 pe modelul original. Acesta vine însă tot 8 GB memorie RAM și sistemul de operare EMUI 10.1 bazat pe Android 10 și cu servicii de la Google. Camera foto de pe Huawei P30 Pro New Edition este în continuare foarte performantă și vor fi puține motive de a upgrada acest model prea curând. Aceasta vine cu un senzor principal de 40 megapixeli, o cameră cu zoom 5X de 8 megapixeli cu obiectiv periscopic și o cameră ultra-wide de 20 megapixeli. Ce nu oferă față de modelele mai recente este filmare 4K la 60 FPS. Modul nocturn este în continuare foarte bun și rapid, față de alte modele ale concurenței, iar fotografiile chiar și fără Night Mode pot fi foarte bune. Un alt avantaj ar fi faptul că ecranul OLED poate afișa conținut HDR de pe Netflix YouTube și alte servicii compatibile. Pentru că materialele video prin streaming sunt protejate de sistemul de protecție Widevine 3 de la Google, pe modelele fără servicii Google streaming-ul este limitat la calitate SD, fără HDR. Asta se întâmplă chiar dacă hardware-ul (procesorul și ecranul) este capabil de mai mult. PRET și LANSARE Huawei P30 Pro New Edition Noul model este disponibil în trei versiuni de culoare: Aurora, Silver Frost și Negru, în timp ce prețul este de 749 de euro, comparativ cu fratele P30 Pro pentru care Huawei cere astazi intre 500 si 600 de euro. Livrările pentru Huawei P30 Pro New Edition încep pe 31 mai, iar cei care fac pre-comandă în Germania primesc fie o pereche de cășți true wireless FreeBuds 3 sau o boxă inteligentă Huawei Mini. Tot pentru cei din Germania, Huawei oferă un preț special pentru ceasul Huawei Watch GT, de 99 de euro, alături de P30 Pro New Edition. Sursa 1 - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-p30-pro-new-edition-pret-lansare-19145166/ Sursa 2 - https://consumer.huawei.com/de/phones/p30-pro-new-edition/buy/