anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Honor reinstaurează parteneriatul cu Google

FaraUnID
Campion certificat

Honor a confirmat că va lansa în curând smartphone-uri din gama Honor 50 echipate cu servicii Google. Compania a făcut anunțul doar pe jumătate, fără să trimită un comunicat oficial sau să spună explicit despre care dispozitive va fi vorba, însă informația vine de pe contul oficial de Twitter al diviziei din Germania. Se pare că reinstaurarea parteneriatelor cu alte companii din SUA precum Qualcomm au fost doar începutul, iar Google poate acum să ofere software-ul său către Honor fără restricții.

 

Următoarea serie de smartphone-uri de la Honor este Honor 50, pentru care a fost deja confirmată utilizarea chipset-ului Snapdragon 778, anunțat oficial săptămâna trecută. Aceste dispozitive ar urma să beneficieze de serviciile Google, conform Honor Germania. Nu este clar însă dacă Honor va continua să folosească interfața Magic UI, alternativa sa la EMUI de la Huawei, sau dacă va dezvolta un software complet nou.

 

Alături de seria Honor 50, compania formată din fosta divizie Huawei a anunțat și faptul că lucrează la dezvoltarea unei noi serii de dispozitive high-end în seria Honor Magic. Aceste telefoane vor fi echipate cu procesoare de top de la Qualcomm, Snapdragon 888.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/telefoanele...

Sursa 2 - https://twitter.com/HonorGermany/status/1395685741779464196

 

Daca informatia se dovedeste a fi reala este o veste excelenta pentru fanii Huawei, care au la dispozitie o alternativa ce merita luata in calcul.

 

Chiar daca Honor, in mod oficial, nu mai apartine de Huawei https://comunitate.orange.ro/questions/2483585-inceputul-declinului-artificiu-juridic-huawei-vinde-d..., design-ul modelului Honor 50 ne arata destul de clar originile acestui telefon si cine se afla in spatele lui.

7 Răspunsuri 7

Cathy
Explorator entuziast
Asa am auzit si eu că Honor, sub noua conducere, nu se mai supune restricțiilor SUA. Compania poate colabora în continuare cu MediaTek și acum cu Qualcomm, pentru dezvoltarea de noi modele, fără influența Huawei.

Vio73
#StarMember
O veste excelentă, care poate să fie de bun augur și pentru Huawei! În fine, mai aflăm și din acestea! Poate că e un nou început Eu unul, abia aștept să îmi cumpăr din nou Huawei cu GMS!

delfinas
#StarMember
O veste minunată pt fanii Huawei, mai ales daca o parte din tehnologia fratelui mai mare se va transfera și la cel mic, mai ales pe partea de foto! 😉 Cred, sper că seria P50 se va muta la Honor și vor ieși niste telefoane de nivelul Huawei cu GMS! M-aș bucura enorm, pt că acum nu știu ce sa aleg după P30 Pro...

FaraUnID
Campion certificat
Tot Huawei se afla in spatele brand-ului Honor, iar vanzarea a fost un artificiu juridic. La momentul actual, Huawei nu mai pot produce telefoane premium ca urmare a restrictiilor impuse de americani. Din discutiile purtare in www, modelele din seria P50 par a fi ultimile telefoane produse de Huawei in parteneriat cu Leica. Ramane de vazut daca va fi sau nu asa. Poate se leaga un nou parteneriat Honor - Leica si care sa profite din plin de know-how-ul Huawei.

Razvan
#StarMember
As fi cumpărat telefonul P40/P50 dacă avea GMS incluse, așa că o să mă orientez către japonezi.

Vio73
#StarMember
Și mie îmi plăcea la nebunie un P40/ 50, care erau bijuterii, dar fără servicii google, nu prea am ce să fac cu el/ele. Are destule minusuri, dar dacă reintră cu aceste servicii, rup piața din nou! Mă gândesc la faptul că dacă e real și reinstaurează la Honor, cel mai probabil se va întâmpla și cu Huawei!

svetalex
Senior certificat
Eu am testat la un Honor și am fost încântată de el. Aș lua în calcul achiziționarea unui telefon Honor dacă modelele noi vor avea serviciile Google, având în vedere că cei de Huawei nu vor mi lansa modele noi cu Servicii Google