anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

HONOR 30 Lite mid-range 5G și 8GB RAM

FaraUnID
Campion certificat

Alternativă ceva mai compactă la modelul HONOR X10 Max lansat cu doar câteva ore mai devreme https://comunitate.orange.ro/questions/2340242-honor-x10-5g , HONOR 30 Lite vine cu ecran de 6.5 inch și o configurație aproape identică, bazată pe chipsetul MediaTek Dimensity 800 cu suport nativ pentru rețele 5G.

 

Listat în ofertele magazinelor din China cu prețul de 240 dolari, HONOR 30 Lite atrage prin construcția din sticlă și metal, cu ramă surprinzători de îngustă lăsată în jurul ecranului. De tip LCD, acesta folosește rezoluția FullHD+ (2400 x 1080) și suportă rată de împrospătare a imaginii la 90Hz, HONOR 30 Lite părând astfel o soluție ideală pentru gaming pe Android la un preț de buget.

 

Livrat într-o carcasă cu dimensiuni 160 x 75.32 x 8.35mm și greutate de 192 grame, HONOR 30 Lite dispune de un acumulator de 4000 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă, acceptând puteri de până la 22.5W prin cablul USB-C. Lista dotărilor mai cuprinde o cameră foto de 48MP la partea din spate, cameră foto ultrawide de 8MP și cameră macro de 2MP. La partea de sus a ecranului decupat găsim o cameră frontală de 16MP cu lentile f/2.0, optimizată pentru poze selfie.

 

Disponibil în configurații cu 6GB / 8GB memorie RAM LPDDR4X și 64GB, 128GB, sau 256GB memorie internă cu format UFS 2.1, HONOR 30 Lite poate fi comandat în variantele de culoare Midnight Black, Phantom Silver, Summer Rainbow și verde. Lista dotărilor este completată cu suport dual SIM, a doua cartelă putând fi substituită cu un card microSD, senzor de amprentă montat pe lateralul carcasei respectiv ieșire pentru căști de tip analogic.

 

Probabil că noul smartphone va ajunge și în magazinele europene, cu preț ajustat pentru a include și taxele de import.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/honor-30-li...

 

Personal prefer un Huawei in detrimentul Honor, dar trebuie sa admit faptul ca 240 dolari este un pret extrem de interesant pentru un telefon 5G cu 6GB RAM.

 

Faptul ca pe piata incep sa apara telefoane 5G la preturi mult mai mici decat majoritatea terminalelor 4G la configuratii identice nu poate fi decat un lucru bun. Si vine ca intareasca spusele mele de pe la inceputul anulului cand preconizam faptul ca pretul terminalelor 5G va ajunge la nivelul preturilor practicate pentru terminalele 4G.

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember
Honor e tot (al lui) Huawei si caracteristicile tehnice suna bine, mai ales la banii astia! Cred ca Honor va fi mai mult pt piata chineza, indiana, calitate la preturi acceptabile.

Miha_Z
#StarMember
E bine ca pe piata apar tot mai multe mobile 5G si la preturi din ce in ce mai accesibile.

FaraUnID
Campion certificat
@delfinas Tocmai din acest motiv am spus ca prefer un Huawei in detrimentul Honor. Cel din urma este divzia secundara Huawei, ce produce telefoane mai "de buget".

Vio73
#StarMember
E și Honor bun, dar nu se ridică la nivelul Huawei. Dar dacă va fi la un preț bun și la noi, sunt o soluție de luat în calcul, dacă au benzile 4g și 5g folosite de noi. Mulțumim de prezentare!