anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Evenimente anulate din cauza coronavirusului

Razvan
#StarMember
Festivalul Awake era programat între 14 și 16 august, dar a fost anulat de organizatori – Emagic – ca urmare a pandemiei de Coronavirus.
Dintre artiștii care ar fi avut concerte: JP Cooper, Asaf Avidan, White Lies, Dubioza Kolektiv, Viţa de Vie “În Corzi”, Asian Dub Foundation, Dimension, Camo & Krooked.
https://www.paginademedia.ro/2020/03/festival-awake-anulat-cabral-andi-moisescu?fbclid=IwAR2bzBF9fBLfL9FgcsqRh6MJ3xSTjaBGrbkXymV-fz-UTOghKQbd90o76KQ
Probabil că vor fi și altele anulate, de exemplu Neversea, Electric, Summer-well, Untold.
30 Răspunsuri 30

Vio73
#StarMember
Era de așteptat, mai ales că așa e legea în situații de urgență!

DanielaH
Moderator
Sunt foarte multe evenimente (culturale, sportive etc.) care s-au anulat, din păcate. Ca să nu mai deschidem alte topicuri, vă propun să comentăm aici despre toate. Ce părere aveți? Putem schimba titul în "Evenimente anulate din cauza coronavirusului".

Vio73
#StarMember
E foarte bine! Mulțumim!

Ascary
Campion certificat
Cine stie,poate omenirea nici nu va mai exista pana in august,in afara catorva mii de bogatani in bunkerele lor de sub pamant.

Razvan
#StarMember
Și ce vor face ulterior, că nu cred că se vor apuca să muncească ca să aibă ce să mănânce 😄

Miha_Z
#StarMember
In perioada urmatoare tot se vor mai amana evenimente din cauza acestui virus. E mai bine sa prevenim, decat ulterior sa ne para rau.

Ascary
Campion certificat
Macar sa apucam sa ne ingropam batranii si nu se ajunga sa ne ingroape ei pe noi ca ar fi mult mai trist. Of Doamne,ce am ajuns sa vorbim. Un film SF in care toti avem roluri principale.

Jay
Campion certificat
Hmm.. la cum arată "harta" corona.. Nu prea cred să mai fie multe chestii anul asta.. din multe motive, nu doar din cauza ca ar fi aglomerație.. ci pentru ca, economia va cam fi ca in vremea lui Caragiale.. înfloritoare, dar, va lipsi cu desăvârșire.. 😞

FaraUnID
Campion certificat
In contextul actual, cam tot ce inseamna adunare de oameni, in acelsi timip si in acelasi loc sunt interzise prin lege. Prin urmare evenimentele care implica o asemena adunare de oameni vor fi reprogramate si/sau anulate din motive absolut corecte. Multinationala al carei angajat sunt si-a suspendat activitatea si toti angajatii au fost trimisi in somaj tehnic. Ieri am avut traseu prin Vatra Dornei si jumatate din oras era inchis: Hoteluri, pensiuni, baruri, cafenele, restaurante, cabinete medicale private, etc. In fata bancilor si a farmaciilor erau cozi ca pe vremea impuscatului pentru ca in incita accesul era permis in grupuri de maxim 3 persoane, iar cei de la coada pastrau o distanta de cca 2 metri intre ei. Pe viitor se vor anula / reprograma evenimente de tip: Zilele Orasului, Targuri de Paste, Festivalul Berii, etc.

teacher_
#StarMember
Mie îmi pare rău inclusiv de Awake și Electric Castle.. Nu se știe nici la Untold ce va fi! Chiar daca va trece aceasta epidemie, efectele economice se vor resimți, și nu prea va avea lumea bani de Untold sau Neversea.

Ascary
Campion certificat
Lasa sa nu mai toace banii pe festivaluri si sa-i dea la sanatate,educatie. Suntem rupti in fund dar la festivaluri suntem primii din Europa. Asta e,paine si circ.

FaraUnID
Campion certificat
Ce treaba are sanatatea si educatia cu ce face mediul privat din banii sai? Ce treaba are statul cu ceea ce face mediul privat din banii lor? La fetivalurile mai sus amintite; - elevii care au luat BAC-ul cu nota 10 au beneficiat de invitatii gratuite; - persoanele care au donat sange au beneficiat de invitatii gratuite; - copii care au fost diagnosticati cu cancer si care au invins boala au beneficiat de invitatii gratuite; Si ca sa clarificam putin lucruruile: Toate acele invitatii oferite gratuit au fost suportate de organizator, nu de Ministerul Educatiei si nici de Ministerul Sanatatii!

teacher_
#StarMember
Exista într-adevăr festivaluri care sunt organizate de autoritățile locale (Festivalul castanelor, Zilele orașelor), dintre care multe nu își au rostul, iar sumele învârtite sunt amețitoare. Dar acolo, oamenii care merg sa cumpere un mic, o bere, o hamsie,(etc..) nu plătesc primăriei, ci firmelor private care sunt agreate de primării pentru vânzare...

FaraUnID
Campion certificat
Asta este cu totul altceva. Dar si la acele festivaluri exista sponsori din mediul privat sau din randul partidelor parlamentare, care partide stim prea bine cum se autofinanteaza. De cele mai multe ori acei sponsori privati sunt firme de casa ale partidului. Sa-ti dau un exemplu: In trecut, la mine in oras, a vut loc mai multe festivaluri de traditie din seria manifestarilor dedicate zilelor orasului / targul de craciun. Toate, dar absolut toate materialele promotionale aveau aceeasi grafica pe care o puteai observa pe afisele electorale ale PSD: font, culori, asezarea in pagina, etc. In alta ordine de idei, am tot respectul pentru artistii care refuza sa persteze la manifestari de acest gen, organizate de primarii, consilii, partide si organizatii politice si unde onorariul vinde din bani patati.